Vivaldi

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,1
Fantastiskt
1288 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotel Vivaldi ligger granne med den vackra parken Park Cytadela i Poznan i Polen. Här bor du i bekväma rum med plats för hela familjen och har dessutom tillgång till en restaurang och en liten hälsoavdelning med ångbastu. 

Är du intresserad av att besöka den något okända - men lika så vackra - polska staden Poznan? Då ska du läsa vidare om Hotel Vivaldi som ligger på ett bra läge för dig som gärna vill kombinera aktiviteter i det fria med besök i stadens kärna. Här bor du nämligen granne med Park Cytadela där du kan starta dagarna med löpning, cykling eller lek tillsammans med barnen.

När du känner för att besöka den historiska stadskärnan, tar promenaden dit endast cirka 20 minuter. Väl framme kan du se fram emot färgglada hus och pittoreska gator och torg som väntar på att utforskas. Slå dig ner på en uteservering och njut av folklivet samt något gott att äta och dricka.

På Hotel Vivaldi erbjuder man rum för upp till fyra personer. Några rum är inredda med en uppdaterad inredning, medan andra är något daterade. Oavsett hur du bor, har du tillgång till faciliteter som inkluderar wifi, tv, minibar och värdeskåp. Alla rum har dessutom ett privat badrum. På hotellet har du möjlighet att koppla av i ångbastun i den lilla hälsoavdelningen efter en lång dag på stan. Här finns också ett motionsrum. Du kan sedan runda av kvällarna med en god måltid i restaurangen där man serverar läckra regionala rätter baserade på råvaror i säsong.

Därför ska du välja Vivaldi

 • Närmaste flygplats: 10 km
 • Avstånd till centrum: ca. 2 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Det finns gratis wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 06:30–10:30, eventuellt mot en avgift (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 2 km
 • Poznan Flygplats: ca. 10 km (20m)

Hotel Vivaldi erbjuder 44 rum i olika storlekar och kategorier. De flesta rum är inredda i en klassisk, inbjudande stil med dova färger och olika material. Observera dock att familjerummen är av äldre dato.

Faciliteterna inkluderar tv, gratis wifi, luftkonditionering, minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Vivaldi. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ulica Winogrady 9
61-663 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4230
Longitude: 16.9235

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer