Novotel Poznan Malta

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,0
Fantastiskt
3405 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Novotel Poznan Malta är en idealisk plats för dig som gärna vill kombinera avkoppling omgiven av grönområden med besök i centrum när du är på besök i Poznan i Polen. Här bor du cirka 4 kilometer utanför den historiska stadskärnan, på en plats där du enkelt kan bege dig till en närliggande vattenpark eller sticka ut i joggingspåret. Med kollektivtrafik, taxi eller en hyrd cykel kan du ta dig in till centrum.

Novotel Poznan Malta ligger vid ett härligt grönområde nära Termy Maltanskie i Poznan i centrala Polen. Här bor du på ett familjevänligt hotell där man erbjuder trevligt inredda rum med gott om plats. Hotellet ligger i en härligt privat trädgård där du hittar en pool som är tillgänglig under sommarmånaderna (juli och augusti). Här kan du ta uppfriskande dopp när vädret tillåter det, samt lägga dig tillrätta i en skön solstol på solterrassen. 

Du som gärna vill aktivera dig på resan, kan göra så i motionsrummet. På hotellet kan du dessutom hyra cyklar för att bege dig ut för att upptäcka området från två hjul. Kanske tar du en tur runt Maltasjön när du ändå är på väg? Du kan också styra in mot centrum som ligger cirka 4 kilometer bort. Väl framme kan du se fram emot att traska runt på kullerstensgator och pittoreska torg där uteserveringarna ligger tätt.

På Novotel Poznan Malta finns en restaurang vid namn NOVO2 där du kan slå dig ner för att smaka på både internationella och franska rätter. Här serverar man också en frukostbuffé varje morgon och när solen skiner är du välkommen att inta dina måltider ute på terrassen.

Därför ska du välja Novotel Poznan Malta

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Avstånd till centrum: ca. 3.4 km
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Det finns gratis wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Poolen är öppen under juli och augusti (beroende på väderleken).

Frukostbuffé serveras på vardagar mellan 06:30-10:00 och på helger mellan 07:00-11:00, eventuellt mot en avgift (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Observera att hotellet ligger cirka 4 kilometer utanför centrum.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 3.4 km
 • Poznan Flygplats: ca. 15 km (30m)

Novotel Poznan Malta erbjuder 149 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material.

Faciliteterna inkluderar tv, gratis wifi och vattenkokare. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, toalett och hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Novotel Poznan Malta. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Termalna 5
61-028 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4078
Longitude: 16.9740

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer