Moxy Poznan Airport

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,1
Fantastiskt
2593 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Moxy Poznan Airport är ett bra hotell om du vill bo nära Poznans flygplats. Här får du en bekväm vistelse och du behöver aldrig gå hungrig till sängs. Hotellet erbjuder en internationell restaurang och du kan dygnet runt använda dig av självbetjäningsbaren eller träna i motionsrummet. Du kan även lätt ta dig in till centrum som ligger cirka 7 kilometer från hotellet.

Moxy Poznan Airport är ett fint 3-stjärnigt hotell vid Poznans flygplats. Hotellet har alla de väsentliga faciliteterna för att ge dig en komfortabel vistelse. Du har möjlighet att starta dagen med en liten pulshöjare i motionsrummet som har olika träningsmaskiner och utrustning. Efter ditt träningspass kan du äta frukost från en buffé i restaurangen innan du ger dig i kast med dagens utflykter eller fortsätter din resa. Du behöver inte gå hungrig till sängs när du bor på Moxy Poznan Airport. Hotellets restaurang erbjuder internationella rätter och dygnet runt kan du köpa snacks och dryckesvaror i självbetjäningsbaren. Vill du in och uppleva centrum av Poznan så tar du dig lätt de cirka 7 kilometerna med taxi eller offentlig transport.

Därför ska du välja Moxy Poznan Airport

 • Närmaste flygplats: 8 km
 • Avstånd till centrum: ca. 7 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Frukosten är tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Parkering finns vid hotellet (eventuellt mot betalning).

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 7 km
 • Poznan Flygplats: ca. 8 km (20m)

Moxy Poznan Airport erbjuder 120 rum som antingen är utrustade med dubbelsäng eller två separata sängar. En del av rummen har dessutom en bäddsoffa. Alla rum är utrustade med TV, luftkonditionering, Wi-Fi, radio och telefon. Badrummen är utrustade med toalett, dusch och hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Moxy Poznan Airport. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Bukowska 303
60-189 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4137
Longitude: 16.8247

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer