Ilonn Hotel

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,1
Fantastiskt
1456 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Ilonn Hotel är ett miljövänligt hotell som ligger på en bra plats i Poznan för dig som gärna vill bo en bit bort från stadens liv och rörelse, men ändå kunna ta dig till centrum på cirka 20 minuter i bil. Här välkomnas du till ett hotell där du kan koppla av i sköna rum och allmänna utrymmen, samt luta dig tillbaka i bastun eller äta något gott på restaurangen.

Ilonn Hotel är ett bra hotell för dig som letar efter en plats där du kan koppla av mellan utflykter i området och besök i Poznans centrala stadsdelar. Här bor du cirka 7 kilometer från den historiska stadskärnan, på en lugn plats där du enkelt finner ro. Samtidigt tar det inte längre än cirka 20 minuter att åka in till den gamla stadsdelen där du kan se fram emot ett livligt folkliv och vackra byggnader som ligger på pittoreska gator och torg. I centrum finns också gott om restauranger och barer att besöka.

På Ilonn Hotel erbjuder man 77 rum och sviter som alla är inredda med omsorg för att du ska bo komfortabelt och bekvämt. Alla rum har ett privat badrum samt faciliteter som inkluderar wifi, tv och värdeskåp. På hotellet finns ett litet spa där du kan koppla av med bastu och ångbad eller med ett träningspass i motionsrummet. När hungern anmäler sig är du välkommen att besöka hotellets restaurang där man startar dagen med en välfylld frukostbuffé och även har öppet till middag då man specialiserar sig på traditionella polska och italienska rätter.

Därför ska du välja Ilonn Hotel

 • Närmaste flygplats: 8 km
 • Avstånd till centrum: ca. 7 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Observera att hotellet ligger 7 kilometer utanför centrum. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Privat parkering finns på området (eventuellt mot en kostnad). Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Det finns gratis wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Tillgång till bastu och motionsrum kräver bokning i förväg.  Hiss finns.

Frukostbuffé är tillgänglig alla dagar 06:30–10:00, eventuellt mot en avgift (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 7 km
 • Poznan Flygplats: ca. 8 km (20m)

Ilonn Hotel erbjuder 77 rum, sviter och lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material. Observera att de enheter som kallas lägenheter inte har ett fullt utrustat kök.

Faciliteterna inkluderar tv, gratis wifi, luftkonditionering, minibar (endast lägenheterna) och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Ilonn Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ulica Szarych Szeregów 16
60-462 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4590
Longitude: 16.8813

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer