Ilonn Boutique Limanowskiego

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,5
Fantastiskt
660 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Ska du på semester till Poznan och vill bo i moderna lägenheter med eget kök, då är Ilonn Boutique Limanowskiego kanske stället för dig. Här bor du cirka 3 kilometer från centrum men nära butiker och restauranger samt stadens stora, moderna arena. Vid arenan kan du också besöka den tillhörande parken med idrottsbanor och ett litet vattenland med pooler, beach-volley och ett café. 

På Ilonn Boutique Limanowskiego kan du kombinera storstadssemester med möjligheten till sol, bad och grönområden. Eftersom du här bor i lägenheter med eget kök kan du själv laga mat på dina egna tider. Trots att du inte bor mitt i centrum så finns det bra inköpsmöjligheter och gott om restauranger i området, dessutom ger dig närheten till parken Jana Kasprowicza möjlighet till avkoppling i gröna omgivningar, kanske med en picknick under sommarhalvåret? Här finns även ett litet vattenland som är det perfekta, avkopplande stället för dig som reser med barn. Här finns nämligen tre pooler av vilka två är barnpooler och en har vattenrutschkana. I parken kan du också stilla den lilla hungern på det tillhörande caféet eller bara köpa något uppfriskande att dricka. Är du i Poznan för att uppleva stadens utbud av underhållning så gör du med fördel detta på den närliggande arenan eller upplever andra typer av events i parken. Vill du ut och shoppa så ligger inköpscentret Avenida knappa 2 kilometer från hotellet.

Skulle du vara mer intresserad av att uppleva stadens historia och kultur så kan du med fördel bege dig in till centrum av Poznan. Här kan du besöka det vackra slottet Zamek Cecarski från början av 1900-tallet vilket bland annat rymmer ett museum där du kan få en guidad tur. Du kan även besöka det arkeologiska museet som ligger inhyst i ett slott från 1500-talet. Väl inne i centrum av Poznzn är det också ett måste att besöka den gamla marknadsplatsen Stary Rynek som ligger omgiven av gamla färgglada byggnader med restauranger och barer. Här ligger även det gamla rådhuset från 1500-talet. När du kommer tillbaka till hotellet efter en upplevelserik dag kan du koppla av i bastun innan det är dags för kvällens middag.

Därför ska du välja Ilonn Boutique Limanowskiego

 • Närmaste flygplats: 9 km
 • Avstånd till centrum: ca. 3.1 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

 Vänligen meddela hotellet din förväntade ankomsttid i god tid före ankomst. Receptionen är öppen mellan kl. 06.00-22.00. Observera att du kommer få betala en deposition för lägenheten vid ankomst, denna deposition återbetalas vid avresan under förutsättning att lägenheten efterlämnas i gott skick. Parkering finns vid hotellet (eventuellt mot betalning). Eventuell turistskatt betalas på plats. Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet genom oss på Escapeaway. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Frukost finns tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar).

Hotelltyp

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 3.1 km
 • Poznan Flygplats: ca. 9 km (20m)

Ilonn Boutique Limanowskiego erbjuder moderna lägenheter av vilka en del är i två våningsplan. Lägenheterna har en kokvrå med kylskåp, kokplattor och kaffemaskin samt köksredskap. Alla lägenheter är dessutom utrustade med TV, telefon, luftkonditionering, gratis Wi-Fi, minibar och värdeskåp. Badrummen har toalett, dusch och hårfön.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Ilonn Boutique Limanowskiego. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ul. Limanowskiego 15
60-744 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.3973
Longitude: 16.8980

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer