Hotel Palazzo Rosso

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,0
Fantastiskt
1436 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotel Palazzo Poznan har det perfekta läget mitt i hjärtat av Poznan och den gamla stadsdelen. I en vacker gammal byggnad från 1600-talet hittar du detta charmerande hotell som har lyckats bevara atmosfären och charmen från byggnadens ursprung med moderna faciliteter och komfort. Njut av en måltid i den trevliga restaurangen och upplev centrums många sevärdheter och butiker som du kan nå på kort tid till fots.

Vill du uppleva Poznans historiska gamla centrum på nära håll så har du valt rätt hotell. Upplevelserna börjar så snart du ankommer till Hotel Palazzo Rosso som ligger inhyst i en vacker rödkalkad byggnad med ett litet torn och som kan dateras ända tillbaka till 1600-talet. När du kliver in genom dörren till hotellet möts du av tegelstensväggar, rustika takbjälkar och vackra valvgångar som ytterligare förstärker den autentiska upplevelsen. Den genomförda stilen med sina rustika element i kombination med moderna möbler i blå och gula färger skapar både charm och atmosfär. Hotellet har alla de nödvändiga faciliteterna som du kan tänkas behöva för en bekväm vistelse. Du får heller inte gå miste om möjligheten att avnjuta en middag i hotellets trevliga restaurang under innertakets tegelvalv.

Hotellet ger dig en perfekt utgångspunkt för att uppleva stadens sevärdheter. Som tidigare nämnt bor du i den gamla stadsdelen med sina vackra, historiska byggnader och stenbelagda gator och dessutom bara cirka 150 meter från den gamla marknadsplatsen i Poznan. Marknadsplatsen omges av färgglada byggnader där du kan slå dig ner för en god bit mat eller en kopp kaffe på någon av de trevliga restaurangerna eller caféerna. Passa även på att besöka militärmuseet, det arkeologiska museet eller något av de andra närliggande museerna. Är du sugen på shopping så har du goda möjligheter här i centrums butiker samt närhet till shoppingcenter.

Därför ska du välja Hotel Palazzo Rosso

 • Närmaste flygplats: 9 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Frukosten är tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Parkering finns vid hotellet (mot betalning). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Poznan Flygplats: ca. 9 km (30m)

Hotel Palazzo Rosso har 45 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är utrustade med gratis Wi-Fi, satellit-TV, luftkonditionering, värdeskåp, minikylskåp och telefon. På badrummen finns WC, dusch, hårfön samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Palazzo Rosso. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ulica Golebia 6
61-834 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4067
Longitude: 16.9337

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Polen, Poznan
9,1
Fantastiskt
4172 omdömen
 • Närmaste flygplats: 11 km
 • Närmaste stad: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
Polen, Poznan
9,4
Fantastiskt
1422 omdömen
 • Närmaste flygplats: 11 km
 • Avstånd till centrum: ca. 450 m
 • Internet/Wi-Fi
Polen, Poznan
9,4
Fantastiskt
498 omdömen
 • Närmaste flygplats: 9 km
 • Avstånd till centrum: ca. 300 m
 • Internet/Wi-Fi