Hotel Moderno

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,9
Mycket bra
2733 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotel Moderno är ett modernt och elegant hotell som ligger i utkanten av Poznan, drygt 1 kilometer från centralstationen och 5 kilometer från stadens gamla stadskärna. Här välkomnas du till ljusa och fräscha rum där du kan vila mellan alla upptäckter i stan. Hotellet har också en restaurang och en bar. 

Vill du upptäcka Poznan i centrala Polen? Vill du dessutom bo på ett modernt och elegant hotell med inbjudande rum och en skön atmosfär? Då ska du läsa vidare om Hotel Moderno som ligger cirka 1,2 kilometer från stadens centralstation och 5 kilometer från stadens gamla stadskärna. Här bor du på en bra plats, om du vill uppleva staden, men inte nödvändigtvis vill bo mitt bland de största turiststråken. 

På Hotel Moderno har alla rum en ljus och fräsch inredning där du kan luta dig tillbaka för en god natts sömn eller en stunds vila mellan alla upplevelser i närområdet. Varje morgon är du välkommen att starta dagen med en god frukostbuffé i restaurangen. Hotellet har också en restaurang, Steak & Grill, där man serverar mat från hela världen men framförallt specialiserar sig på biffar. I baren kan du sedan runda av kvällen med något gott att dricka. 

Därför ska du välja Hotel Moderno

 • Närmaste flygplats: 10 km
 • Avstånd till centrum: ca. 4.2 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Observera att hotellet ligger 5 kilometer utanför stadens gamla stadskärna. Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Frukostbuffé är tillgänglig alla vardagar 06:30–10:00, samt helger 07:00-10:30, eventuellt mot en avgift (med reservation för ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 4.2 km
 • Poznan Flygplats: ca. 10 km (20m)

Hotel Moderno erbjuder 88 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, ljus och uppdaterad stil med dova färger och utvalda material. 

Faciliteterna inkluderar tv, wifi, luftkonditionering och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Moderno. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Kolejowa 29
Poznan

Koordinater

Latitude: 52.3902
Longitude: 16.9040

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer