Hotel Mercure Poznan Centrum

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,4
Fantastiskt
4798 omdömen
Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Centralt i Poznan och bara cirka 1 500 meter från den gamla stadsdelen, där hittar du Hotel Mercure Poznan Centrum. Här bor du nära många sevärdheter, historiska byggnader samt inköpsmöjligheter. Hotellet har både restaurang och bar men du hittar även bra restauranger, caféer och barer i närområdet där du kan ta dig en paus mellan dina utflykter.

Hotel Mercure Poznan Centrum ger dig en bra utgångspunkt för att uppleva många av stadens sevärdheter. Här kan du starta dagen med en riklig frukost bestående av både lokala och internationella rätter och specialiteter varefter du är redo för dagens alla äventyr. Är du intresserad av stadens historia har du mycket att uppleva till fots på stadens gator. Precis vid hotellet ligger resterna av den gamla militära fästningen Kaponiera Kolejowa, en underjordisk järnvägs kaponjär från 1872 som under Andra Världskriget även användes som skyddsrum och senare som vinlager. I dag är Kaponiera Kolejowa en historisk sevärdhet och här hålls periodvis olika arrangemang samt arrangeras rundvisningar.

I Poznan stöter du på många monument och vackra gamla byggnader. Omkring 600 meter från hotellet ligger Zamen Cesarski, ett vackert och ikoniskt slott från början av 1900-talet som idag utgör en kulturell mötesplats med barer och matställen samt ett museum med guidade turer. Reser du med barn klan du med fördel besöka den lilla zoologiska trädgården som ligger cirka 450 meter från hotellet. I den trevliga parken kan du se olika djur så som hästar, ödlor, sköldpaddor, getter, krokodiler och många andra arter.

 

Därför ska du välja Hotel Mercure Poznan Centrum

 • Närmaste flygplats: 7 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet genom oss när du bokar din resa. Frukosten finns tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar).

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 1 km
 • Poznan Flygplats: ca. 7 km (20m)

Hotel Mercure Poznan Centrum erbjuder 228 rum i olika kategorier och storlekar. Alla är utrustade med te- och kaffefaciliteter, minibar, telefon, Wi-Fi, satellit-TV, radio och luftkonditionering. Badrummen är utrustade med WC, dusch och/eller badkar, makeup spegel samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Mercure Poznan Centrum. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ulica Roosevelta 20
60-829 Poznan

Koordinater

Latitude: 52.4086
Longitude: 16.9119

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer