Paketresor till Polen

Polen har under senare år vuxit i popularitet bland oss svenskar och fler och fler styr nu kosan till landet i Centraleuropa. Med en paketresa från Escapeaway kan du skräddarsy din semester till Polen precis efter dina egna behov och önskemål. I en paketresa får du inkluderat flyg fram och tillbaka till destinationen, hotell efter din egen smak samt hyrbil om du skulle vilja det. En bil på semestern ger en mycket större frihet och flexibilitet till att få uppleva precis det man vill och därför väljer många att inkludera en hyrbil i sin paketresa. När det gäller övernattning så bestämmer du själv om du vill ha hotell eller en semesterlägenhet. Om du väljer hotell lösningen så är det som regel mer inkluderat i priset som t.ex. frukost eller daglig städning. I gengäld är det som regel mer plats i semesterlägenheterna så om det är ett önskemål bör du satsa på en lägenhet. När du bokar en paketresa genom Escapeaway så är du dessutom täckt av vår resegaranti som är din säkerhet för en trygg semester.

De hotell och semesterbostäder som du kan välja bland är noga handplockade så du alltid hittar övernattningsmöjligheter av hög kvalitet när du bokar genom oss. Vi har nämligen som princip att bara erbjuda hotell och semesterbostäder där vi själva gärna hade tillbringat vår semester. Du kan dessutom alltid själv bestämma hur lång din semester ska vara och när du gärna vill resa. Denna flexibilitet försäkrar vi oss om genom att använda oss av reguljärflyg så du kan alltid utan problem komma till och från din destination på olika dagar och tider om det är vad som passar dig bäst. 

Polen har generellt sett riktigt mycket att bjuda sina besökare och du kommer riktigt långt för dina pengar här. Priserna är genomgående lite lägre än hemma i Sverige och just detta faktum lockar många eftersom de slipper tänka på stora utgifter under sin semester. I polen har man som regel råd med lite mer av det goda. När du besöker Polen bör du absolut ta tillfället i akt och få en massa nya smakupplevelser. Du får bland annat inte gå miste om den populära rätten zur na zakwasie, som är en riktig polsk klassiker. Du bör dessutom överväga att besöka den snabbt växande staden Gdynia, som bland annat erbjuder områdets största shoppingcenter med över 250 butiker. I början av juli kan du här dessutom få uppleva Heineken-festivalen som är en av de största händelserna i Europa om du tycker om musik och festivalstämning. Det kan helt klart vara värt att överväga ett besök i Gdynia i samband med festivalen.

Så hittar du din billiga paketresa till Polen

Har du bestämt dig för att din nästa resa ska gå till Polen så har vi gjort det lätt för dig att boka hela din nästa billiga paketresa på ett och samma ställe. Med vår sökmotor på vår hemsida kan du snabbt hitta den resa som bäst matchar dina behov och önskemål – både när det gäller utresa, hemresa, antal personer och vad du vill boka. Du kan även använda dig av vår lågpriskalender om du gärna vill hitta billiga paketresor till Polen.

När du ska åka på semester kan du flyga både från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn, du bestämmer själv vad som passar dig bäst. På samma sätt kan du själv bestäma var i Polen du vill landa. Om du gärna vill besöka tidigare nämnda Gdynia så kan du med fördel boka din flygbiljett till flygplatsen i Gdansk som ligger precis i närheten. Skulle du däremot gärna vilja starta din semester i Polens huvudstad Warszawa, då är det snarare Warszawa Chopin Lufthavn som du ska flyga till. Denna flygplats ligger nämligen bara 10 km från centrum av huvudstaden. Eller ta en titt på våra paketreser till Krakow i södra Polen.

>> Läs mer om resor till Polen

Karta över Polen

Populära hotell i Polen

Polen, Gdansk
  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Närmaste strand: ca. 8.8 km
  • Internet/Wi-Fi
Polen, Krakow
  • Närmaste flygplats: 17 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi
Polen, Warszawa
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste stad: ca. 0 m
  • Internet/Wi-Fi