Feniks Fragola Apartments

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,4
Fantastiskt
636 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Krakow som ligger i södra Polen, är en stad som är en rik historia och en charmig atmosfär. Med flera imponerande historiska byggnader och ett livligt folkliv, har Krakow lockat besökare i flera, flera år. En av stadens mest ikoniska platser, är det medeltida torget Rynek Glowny, som är ett av Europas största torg. Här kan du beundra vackra arkitektoniska mästerverk och slå dig ner på mysiga caféer, restauranger och barer. I staden finns också flera butiker där du kan shoppa allt från märkeskläder till souvenirer. 

När du väljer att bo på Feniks Fragola Apartments välkomnas du till moderna och vackert inredda lägenheter i hjärtat av vackra Krakow. Här bor du centralt, med tillgång till faciliteter som gör ditt besök extra bekvämt. Observera att lägenheterna ligger utspridda på sex olika platser i de centrala delarna av stan. De har alla en gemensam reception som är öppen mellan 09:00-18:00 varje dag - men tack vare själv-incheckning, kan du ankomma när det bäst passar dig (du måste dock meddela hotellet i god tid).

Alla lägenheter har tillgång till sitt eget kök där du kan laga enklare rätter under din vistelse - om du inte vill bege dig ut på stan och prova några av alla lokala och internationella restauranger som finns i din närhet.

Feniks Fragola Apartments erbjuder moderna lägenheter med trevlig inredning på sex olika platser i centrala Krakow. Här kan du välja mellan större och mindre lägenheter, beroende på om du reser till den spännande polska staden ensam, med din bättre hälft, med vännerna eller med familjen. Oavsett lägenhet, kommer du bo på en bra utgångsplats för att få med dig flera nya intryck och upplevelser hem i bagaget.

Därför ska du välja Feniks Fragola Apartments

 • Närmaste flygplats: 19 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • 2 eller flera sovrum

Bra att veta

Receptionen är öppen mellan klockan 09:00-18:00 varje dag. Observera att receptionen ligger på 2 Sw. Jana Street, vilket kan skilja sig från adressen till din lägenhet. Tänk på att du blir kontaktad en dag innan ankomst per mejl med information om nyckel och incheckning.

Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats. Eventuell turistskatt betalas på plats.

Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Collegium Maius, Krakows universitet från 1300-talet, enbart begränsat tillträde: ca. 400 m
 • Krakóws gamla stadsdel: ca. 400 m
 • Det stora palatset, Rynek Glówny: ca. 200 m
 • Det kungliga slottet Wawel: ca. 1.2 km
 • Galicia Judiska museum: ca. 1.7 km
 • Det gamla, judiska området vid Kazimierz: ca. 1.6 km
 • Wawel katedralen: ca. 1.2 km
 • Oskar Schindlers fabrik i Podgórze: ca. 2.8 km
 • MOCAK museum för modern konst: ca. 3.1 km
 • Krakow Zoologiska trädgård: ca. 10 km
 • Saltminerna i Wieliczka: ca. 12 km
 • Koncentrationslägret Auschwitz-Birkenau: ca. 71 km
 • Katowice: ca. 82 km
 • Krakow Flygplats: ca. 19 km (40m)

Feniks Fragola Apartments erbjuder 100 lägenheter i olika storlekar och kategorier som ligger utspridda på sex olika platser i Krakow. Alla är lägenheter inredda i en klassisk, elegant stil med olika färger och utvalda material.

Lägenheterna har faciliteter såsom tv och wifi. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett. Lägenheterna har också ett privat kök där du kan laga enklare rätter under ditt besök.

 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Feniks Fragola Apartments. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • 2 eller flera sovrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Ul. Swietego Jana 2
31-018 Krakow

Koordinater

Latitude: 50.0626
Longitude: 19.9381

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Andra hotell Krakow

Visa fler