Hideaways och boutique-hotell i Polen

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Polen lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Polen när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Polen vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Hideaways i Polen

 • Gästrecensioner 9,3
  Krakow
  13 hotell
  Krakow är en av de viktigaste kulturella och politiska städerna i Polen. Krakow bjuder dessutom på massor av gastronomiska härligheter, historia, sevärdheter, shopping och ett ungt pulserande nattliv.
 • Gästrecensioner 9,0
  Gdansk
  5 hotell
  Den polska storstaden Gdansk bjuder på charm, shopping, nattliv, strand, kultur och en imponerande historia. Här finner du också en fin mix av den äldre och nyare arkitekturen, som presenterar sig med verk som rådhuset, kyrkor och stadsporten. ... Välkommen till Gdansk! Läs mer
 • Warszawa
  4 hotell
  Warszawa är Polens spännande huvudstad och vill med garanti förtrolla dig med spännande kulturella och historiska sevärdheter, vackra gröna parker, shopping, restauranger och ett pulserande nattliv.
 • Gästrecensioner 9,4
  Sopot är känt för sin kilometerlånga, inbjudande sandstrand ut mot Östersjön och den långa vackra träpiren. Där utöver bjuder den stämningsfulla kuststaden även på ett rikt restaurangliv och en mängd butiker. Sist, men inte minst, har du här ... en idealisk utgångspunkt för sightseeing i Gdansk. Läs mer