Hotel Antares

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,2
Fantastiskt
1929 omdömen
Patricia Johansson
Utvalt av
Patricia Johansson

Hotel Antares i Gdynia erbjuder en vistelse med plats för såväl aktiviteter som avkoppling. Du kan starta dagen i motionsrummet och få upp pulsen före frukosten, efteråt kan du koppla av vid inomhuspoolen eller simma ett par längder. På Hotel Antares bor du ett par kilometer från centrum som du lätt når med allmänna transportmedel. Det finns flera dagligvarubutiker i området.

Hotellet ligger beläget i ett lugnt bostadskvarter med frodiga gröna trädgårdar cirka 3,5 kilometer från centrum av Gdynia. Vill du ta en tur ut i naturen så befinner du dig här inte långt från ett härligt skogsområde med vandringsstigar i den kuperade terrängen. På hotellet har du också flera faciliteter att sysselsätta dig med. Du kan träna i motionsrummet som har olika träningsmaskiner och annan utrustning, simma i poolen eller koppla av i bastun eller varför inte utmana någon medresenär på en omgång biljard. När hungern gör sig påmind kan du på kvällen besöka hotellets restaurang som erbjuder olika förrätter, huvudrätter och desserter samt dryckesvaror av olika slag. När du vill in till centrum tar du dig lätt dit med hjälp av offentlig transport och skulle du vilja köpa lite snacks till dina utflykter så ligger det flera supermarkets och dagligvarubutiker i området.

Därför ska du välja Hotel Antares

 • Närmaste flygplats: 10 km
 • Närmaste strand: ca. 4.3 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

För tillgång till biljardrummet mellan kl. 07.00-22.00 kontakta vänligen receptionen för utlämning av nycklar. Motionsrummet ligger på andra våningen och är öppet hela dygnet. Inomhuspoolen och bastun ligger i källarplanet och är öppen mellan kl. 07.00-21.00. Frukost finns tillgänglig mot betalning måndag - fredag mellan kl. 06.30-10.30 och lördag-söndag mellan kl. 07.00-11.00 (med förbehåll för ändringar). Restaurangen är öppen för middag alla dagar mellan kl. 16.00-20.00. Wi-Fi är gratis och tillgängligt på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Eventuell turistskatt betalas på plats. Parkering finns vid hotellet (eventuellt mot betalning).

Karta och avstånd

 • Närmaste strand (Plaza Miejska): ca. 4.3 km
 • Avstånd till centrum: ca. 3.9 km
 • Sopot Aqua Park: ca. 10 km
 • Oliwa Domkyrkan: ca. 20 km
 • Gdynia Flygplats: ca. 10 km (20m)
 • Gdansk International Airport Lech Walesa Flygplats: ca. 26 km (30m)

Hotel Antares erbjuder 53 rum i olika storlekar och kategorier. Alla är utrustade med gratis Wi-Fi, TV, te- och kaffefaciliteter, radio och telefon. Badrummen är utrustade med WC, dusch, hårfön och toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Antares. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum
 • Hotellbar
 • Inomhuspool
 • Nära vattnet (max 4 km)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Komandorska 59
81-232 Gdynia

Koordinater

Latitude: 54.5298
Longitude: 18.4967

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer