Theaterhotel & Suites Wien

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,8
Mycket bra
1833 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

På Theaterhotel & Suites Wien kombineras en traditionell stil med moderna och mysiga inslag, vilket gör att du snabbt kommer att känna dig som hemma här. Hotellet ligger intill den berömda Theatre in der Josefstadt där du kan se på flera olika uppsättningar under året. Det är cirka 1,5 kilometer till Wiens centrala stadskärna, vilken du kan promenera till på knappt en halvtimme.

På Theaterhotel & Suites Wien är teatern ständigt närvarande - och det är kanske inte så märkligt då hotellet endast ligger ett stenkast från den berömda Theatre in der Josefstadt, Wiens äldsta teater. Här har alla rum blivit tillägnad en skådespelare, regissör eller teaterkonstnär. Och i superior-rummen, finns också teaterspeglar, scendörrs-lampor och glaspartier med originalmotiv från olika teatrar. Här välkomnas du alltså till ett hotell som bjuder på en unik upplevelse - ett perfekt utgångsläge om du kommit till Österrikes huvudstad för att uppleva kultur och nöjen.

Theatre in der Josefstadt ligger cirka 1,5 kilometer från stadens centrum där du hittar flera butiker, attraktioner och nöjen. Du kan ta dig till centrum på en skön promenad, med taxi eller genom att nyttja kollektivtrafiken. Efter en lång dag på stan, är du välkommen att koppla av i hotellets Theater Lounge där du kan beställa ett glas vin, en öl eller en annan förfriskning. Föredrar du mer rörlig rekreation, kan du också besöka hotellets lilla motionsrum och runda av passet i bastun.

Varje dag är du välkommen att kickstarta morgonen med en frukost i matsalen. Här dukar man fram ett varierat utbud med allt från krispiga bakverk och färsk frukt till lokala ostar, korvar och andra varma rätter. Naturligtvis finns också espresso, te och andra varma och kalla drycker.

Därför ska du välja Theaterhotel & Suites Wien

 • Närmaste flygplats: 24 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 1.5 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.3 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 1.4 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 1.9 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 2 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 3.3 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 6 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 24 km (40m)

Theaterhotel & Suites Wien erbjuder 54 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, teatralisk stil med olika färger och material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Theaterhotel & Suites Wien. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Josefstaedter Strasse 22
1080 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2096
Longitude: 16.3515

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer