Schlosshotel Roemischer Kaiser

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,2
Fantastiskt
1235 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Schlosshotel Roemischer Kaiser ligger centralt i Wien, i ett litet, renoverat stadspalats. Här känns det nästan som att du träder in i en annan värld. Både rum och allmänna utrymmen kännetecknas av en barock stil som leder tankarna till kungligheter och lyx. Statsoperan, Hofburgska palatset och Stefansdomen ligger bara några minuters promenad bort.

Schlosshotel Roemischer Kaiser är ett av Wiens traditionella hotell som ligger i ett gammalt barockpalats från 1684. Sedan början av 1900-talet har hotellet ägts av samma familj och än idag välkomnas du till pampiga miljöer där tradition möter elegans i en välkomnande atmosfär mitt i stan. Statsoperan, Hofburgska palatset och Stefansdomen ligger bara några minuters promenad bort, och i din närhet hittar du också flera större shoppingstråk och restauranger där du kan smaka på både lokala och internationella rätter. 

På Schlosshotel Roemischer Kaiser kan du se fram emot en god start på dagen. I frukostrummet dukar man fram en buffé som består av allt från färska frallor och bakverk till färska juicer, lax och regionala specialiteter. Vill du få en lugn och skön start på dagen, kan du boka frukost till rummet (mot en extra kostnad). Hotellet har ingen egen restaurang, men personalen i receptionen kan bistå med tips och rekommendationer baserat på dina preferenser. 

Därför ska du välja Schlosshotel Roemischer Kaiser

 • Närmaste flygplats: 23 km
 • Avstånd till centrum: ca. 700 m
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 700 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 700 m
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 800 m
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 1.6 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1.4 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 1.1 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.2 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 7 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 23 km (40m)

Schlosshotel Roemischer Kaiser erbjuder 24 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, barock stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Schlosshotel Roemischer Kaiser. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Annagasse 16
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2041
Longitude: 16.3724

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer