Ruby Lissi Hotel Vienna

Escapeaways kategori

8,4
Mycket bra
4013 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Ruby Lissi Hotel Vienna ligger endast en kort promenad från Wiens mest centrala delar. Härifrån kan du promenera till sevärdheter och attraktioner, samt uppleva vackra miljöer vid Donau-kanalen och längs stadens gator och torg. Hotellet erbjuder ljust och trevligt inredda rum där du kan luta dig tillbaka mellan alla turer på stan. Dessutom finns här både en bar och ett frukostrum.

Ruby Lissi Hotel Vienna har tagit sitt namn från den världsomspännande kejsarinnan Elisabeth, en österrikisk ikon vars alla resor gett inspiration till hotellets inredning. Här har allt från järnvägsvagnar och ångfartyg till luftballonger fått bidra till designen, och dessa hårda material blandas upp med läderfåtöljer, plyschsoffor och andra skräddarsydda detaljer. Allt som allt är det en genomtänkt inredning som bjuder på en skön atmosfär där du snabbt kommer känna dig som hemma efter långa, upplevelserika dagar på stan. 

Ruby Lissi Hotel Vienna ligger en kort promenad från några av Wiens främsta sevärdheter. Du har också nära till tunnelbanestationen om du vill ta dig runt till övriga områden och upptäcka allt den österrikiska staden har att erbjuda. Endast ett stenkast från hotellet ligger dessutom Donau-kanalen, som kantas av flera barer och restauranger där du kan slå dig ner för att njuta av något gott att äta och dricka tillsammans med lokalinvånare och turister.

På Ruby Lissi Hotel Vienna kan du starta dagen med en varierad frukost som serveras i matsalen och ger bra med energi inför dagens upplevelser. Det finns också en bar som håller öppet dygnet runt, där du kan beställa allt från en kaffe eller cocktail till läckra snacks. Vill du uppleva staden från två hjul, kan personalen hjälpa dig att hyra cykel.

Därför ska du välja Ruby Lissi Hotel Vienna

 • Närmaste flygplats: 21 km
 • Avstånd till centrum: ca. 700 m
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 700 m
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 700 m
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 600 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 1.3 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.9 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 2.1 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.1 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 8 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 21 km (30m)

Ruby Lissi Hotel Vienna erbjuder 127 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong) och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Ruby Lissi Hotel Vienna. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Fleischmarkt 19
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2105
Longitude: 16.3787

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer