Renaissance Wien

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,7
Mycket bra
2768 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Hotel Renaissance Wien ligger cirka 5 kilometer söder om Wiens centrala stadskärna. Här välkomnas du till ett hotell som kombinerar en klassisk stil från Wien med trendmedvetna detaljer. Med tunnelbanan kan du ta dig till centrum av staden på bara 20 minuter, och väl framme kan du besöka flera stora sevärdheter, attraktioner och beundra vackra byggnader. 

Hotel Renaissance Wien ligger i området Rudolfsheim-Fünfhaus söder om staden centrala delar. Det är en lugn del av staden, som är perfekt för dig som gärna vill ha en skön reträtt att dra dig tillbaka till efter dagar fulla med upplevelser på stan. Hotellet ligger endast ett stenkast från tunnelbanan, med vilken du kan ta dig in till centrum och vidare till populära attraktioner såsom det historiska slottet Schönbrunn, den legendariska Naschmarkt och den ikoniska Stefansdomen. I centrum av Wien kan du också shoppa på ståtlig gator och beundra vacker arkitektur.

Alla rum och sviter på Hotel Renaissance Wien är inredda i en klassisk sofistikerad stil och har alla privat badrum. På morgonen kan du se fram emot en god start på dagen i frukostmatsalen där man dukar upp en buffé i amerikansk stil med allt från ägg och bacon till våfflor och pannkakor. Naturligtvis kan du också få dig en god kopp kaffe eller annan dryck. Hotellet har också en restaurang, Wunderkammer Drinking & Dining, som serverar ett varierat utbud internationella favoriter vilka ackompanjeras av olika drycker.

Därför ska du välja Renaissance Wien

 • Närmaste flygplats: 31 km
 • Avstånd till centrum: ca. 4.4 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Observera att hotellet ligger fem kilometer söder om centrum av Wien.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 4.4 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 2.7 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 3.3 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 3.5 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 3.7 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 4.8 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 4.2 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 7 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 31 km (40m)

Hotel Renaissance Wien erbjuder 305 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, sofistikerad stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Renaissance Wien. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Linke Wienzeile/ Ullmannstrasse 71
1150 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1843
Longitude: 16.3301

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer