Hotel Vienna

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,7
Mycket bra
2285 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Hotel Vienna ligger i området runt det stora torget Praterstern i Wien, cirka 2 kilometer norr om stadens centrum, Innere Stadt. Här välkomnas du till ett hotell som erbjuder både rum, sviter och lägenheter där de senare har ett eget pentry (och i vissa fall också en privat trädgård). Med kollektivtrafiken tar det dig endast drygt 10 minuter att nå centrum med alla dess sevärdheter och attraktioner. 

Hotel Vienna är ett inbjudande hotell som vackert kombinerar en klassisk stil med elegant inredning och modernare faciliteter. Här välkomnas du till en harmonisk atmosfär där du kan koppla av mellan alla upplevelser i den österrikiska huvudstaden. På detta hotell kan du välja mellan rum, sviter och lägenheter. Vissa rum har balkong eller terrass med utsikt över stadens takåsar, medan lägenheterna har tillgång till ett privat pentry samt i vissa fall också en trädgård där du kan slå dig ner och njuta av dina hemlagade måltider.

På Hotel Vienna har du möjlighet att starta dagarna med en frukost i hotellets matsal. Här dukar man upp en varierad buffé med allt från fräscha smoothies till olika typer av lokala korvar och ostar. Varma och kalla drycker finns det också gott om - och ska du fira något speciellt kan du också slå till med en champagnefrukost! Hotellet har ingen egen restaurang, men däremot kan du runda av dina dagar med en cocktail eller något annat gott att dricka i baren. I närheten hittar du hållplatser för kollektivtrafiken, med vilken du enkelt kan ta dig in till centrum för att uppleva sevärdheter och nöjen, samt äta gott på restauranger.

Därför ska du välja Hotel Vienna

 • Närmaste flygplats: 21 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1.7 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Hotellet ligger cirka 2 kilometer från Wiens centrum.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 1.7 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 900 m
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 1.8 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 2.4 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 3.3 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 3.1 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 3 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 9 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 21 km (30m)

Hotel Vienna erbjuder 42 rum, sviter och lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med olika färger och material. Vissa rum har balkong eller terrass.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Lägenheterna har också ett privat pentry där du kan laga enklare måltider under din vistelse.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Vienna. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Grosse Stadtgutgasse 31
1020 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2196
Longitude: 16.3863

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer