Hotel Topazz & Lamée

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,9
Mycket bra
2669 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Hotel Topazz & Lamée är egentligen två hotell som ligger mitt emot varandra på varsin sida om gatan. Oavsett vilket hotell du väljer att bo på, välkomnas du till ett av Wiens bästa lägen, på promenadavstånd till sevärdheter, nöjen och restauranger. Rummen är inredda med öga för detaljer och bjuder på en skön reträtt att återvända till. På sommarhalvåret kan du dessutom njuta av utsikten från takterrassen. 

Om du vill bo ytterst centralt under ditt besök i Wien, ska du läsa vidare om Hotel Topazz & Lamée. Detta hotellkomplex, som egentligen består av två hotell som ligger mitt emot varandra på varsin sida om gatan, befinner dig mitt i stadens centrum. Härifrån kan du promenera till intressanta platser såsom slottet Hofburg och Statsoperna. Från Schwedenplatz som ligger runt hörnet, går också många spårvagnslinjer och tunnebanelinjer, med vilka du kan ta dig runt till stadens övriga områden och intressanta platser. 

På Hotel Topazz & Lamée erbjuder man rum och sviter som är inredda med öga för detaljer. Här välkomnas du till ett hotell där du snabbt kommer att känna dig som hemma. Se fram emot lata stunder i ditt privata rum mellan alla turer på stan, där du kan vila fötterna och koppla av. På Hotel Lamée finns en takterrass med en hisnande utsikt över stadens takåsar där du kan koppla av - kanske med en drink i handen - när vädret tillåter det på sommarhalvåret.

Frukosten serveras på Hotel Topazz där man dukar upp en varierad buffé med både kalla och varma drycker samt söta och salta frukostalternativ. Här kommer du helt säkert att hitta något som passar smaklökarna så att du får en fin start på en upplevelserik dag.

Därför ska du välja Hotel Topazz & Lamée

 • Närmaste flygplats: 21 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Observera att hotellet består av två olika hotell som ligger mitt emot varandra på samma gata. Incheckning sker på Hotel Topazz. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Takterrassen är stängd under vinterhalvåret.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • St. Stefan's Cathedral: ca. 300 m
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 800 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 800 m
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1.5 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 1.7 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.4 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 8 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 21 km (30m)

Hotel Topazz & Lamée erbjuder 64 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, genomtänkt stil med olika färger och material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Topazz & Lamée. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Lichtensteg 3
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2103
Longitude: 16.3735

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer