Boutiquehotel Stadthalle

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,5
Fantastiskt
1624 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Boutiquehotel Stadthalle ligger i utkanten av Wien, mitt emellan det stora slottet Schönbrunn och stadens centrum. Detta hotell har ett stort miljötänk och använder sig av solceller och solenergi för att producera lika mycket energi som man förbrukar. Från lavendeltaket har du en vacker utsikt över omgivningarna, som bjuder på flera sevärdheter och vackra miljöer.

Det är inte bara du som kan komma att uppskatta lavendeln på taket - det gör också bina, som belönar hotellet med honung som du kan smaka som en del av den ekologiska frukost som dukas fram varje morgon. Här får du en god start på dagen och har möjlighet att fylla kroppen med energi inför kommande upplevelser och äventyr. Innan du beger dig ut för att upptäcka området, kan du också ta en paus på hotellets innergård - en fridfull oas i hjärtat av den pulserande staden.

All denna frid och natur gör det lätt att glömma att hotellet bara ligger en kort promenad från Wiener Stadthalle-arenan, såväl som de otaliga attraktionerna i centrala Wien. Det berömda slottet Schönbrunn ligger bara några minuter bort och tar dig med på en förtrollande resa tillbaka i tiden. Vill du inte ta dig runt till fots eller med kollektivtrafiken, kan du hyra en cykel på hotellet och upptäcka staden från två hjul.

Därför ska du välja Boutiquehotel Stadthalle

 • Närmaste flygplats: 26 km
 • Avstånd till centrum: ca. 2.9 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Hotellet ligger cirka 3,5 kilometer från Wiens centrum.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 2.9 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 2.5 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 2.3 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.7 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 3 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 3.8 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 4.2 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 6 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 26 km (40m)

Boutiquehotel Stadthalle erbjuder 79 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med olika färger och utvalda material. Vissa rum har balkong eller terrass, vissa med utsikt över havet.

Rummen har faciliteter såsom tv och wifi. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Boutiquehotel Stadthalle. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Hackengasse 20
1150 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1992
Longitude: 16.3337

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer