Austria Trend Hotel Rathauspark

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,4
Mycket bra
2293 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Austria Trend Hotel Rathauspark har en lång historia och har välkomnat gäster sedan slutet av 1800-talet. Här bor du en kvarts promenad från centrum av Wien, i ett inspirerande kvarter nära Wiens Rathaus och Rathauspark. Efter en god natts sömn kan du se fram emot att starta dina dagar med en frukost i matsalen. Kvällarna kan du runda av med en drink i baren. 

Austria Trend Hotel Rathauspark ligger i ett före detta stadspalats från 1800-talet som en gång i tiden också varit residens för författaren Stefan Zweig. Här bor du nära Wien Rathaus (Wiens Rådhus) och den historiska universitetsbyggnaden ligger endast några meter bort. Du kan promenera in till centrum på cirka 15 minuter, eller nyttja kollektivtrafiken som avgår i närheten. 

På Austria Trend Hotel Rathauspark erbjuder man rum och sviter med bekväm inredning och avkopplande atmosfär. Här kan du slå dig ner och koppla av efter långa dagar på stan. Efter en god natts sömn kan du slå dig ner i matsalen och starta dagen med en generös frukostbuffé där man dukar upp både varma och kalla drycker samt söta och salta frukostalternativ. Hotellet har också en bar där du kan runda av kvällen med en cocktail eller något annat gott att dricka. I närheten av hotellet hittar du flera restauranger.

Därför ska du välja Austria Trend Hotel Rathauspark

 • Närmaste flygplats: 23 km
 • Avstånd till centrum: ca. 400 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Turistskatt betalas på plats.

Allmän parkering finns i närheten (mot en kostnad).

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 400 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 1.2 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1.3 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.4 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 1.6 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 2.3 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.2 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 7 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 23 km (40m)

Austria Trend Hotel Rathauspark erbjuder 117 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Austria Trend Hotel Rathauspark. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rathausstrasse 17
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2133
Longitude: 16.3569

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer