Austria Trend Hotel Europa Wien

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,0
Fantastiskt
4781 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Austria Trend Hotel Europa Wien ligger nästan så centralt du kan komma i den österrikiska huvudstaden. Härifrån kan du promenera till flera av stadens intressanta sevärdheter och attraktioner, samt besöka stora shoppingstråk och trevliga restauranger. Hotellet serverar frukost om så önskas samt har en bar som är en mötesplats för både lokala och turister.

Austria Trend Hotel Europa Wien ligger endast ett stenkast från några av Wiens mest ikoniska landmärken, såsom St Stephan's Cathedral och Hofburg. Läget på Kärntner Strasse gör också att du har en uppsjö butiker att besöka där du kan shoppa både lokala och internationella märken. På stadens gator och torg hittar du flera restauranger där du kan slå dig ner för att njuta av en god bit mat - och besöker du staden under sommarhalvåret lockar uteserveringarna med sköna omgivningar och möjlighet att betrakta folklivet runt omkring dig.

På Austria Trend Hotel Europa Wien bor du på ett hotell som öppnade upp sina portar för gäster redan på mitten av 1900-talet. Hotellet har naturligtvis uppdaterats sedan dess och erbjuder idag bekväma och rymliga rum där du kan vila upp dig efter en dag på stan. I hotellets frukostmatsal dukar man upp en traditionell österrikisk frukostbuffé med allt från färsk frukt och krispiga bakverk till läckra kakor och strudels. Du kan också dricka både kalla och varma drycker som en god start på dagen. Hotellet har också en bar, Bar Europa, som är en mötesplats för både turister och lokalinvånare - en perfekt plats för att starta eller avsluta kvällen.

Därför ska du välja Austria Trend Hotel Europa Wien

 • Närmaste flygplats: 24 km
 • Närmaste stad: ca. 300 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Hotellet ligger centralt i Wien och en viss ljudnivå kan väntas.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Närmaste stad: ca. 300 m
 • Avstånd till centrum: ca. 300 m
 • Närmaste större stad: ca. 300 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 600 m
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 500 m
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 1.3 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1.4 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 1.2 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 1.2 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 7 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 24 km (40m)

Austria Trend Hotel Europa Wien erbjuder 160 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Austria Trend Hotel Europa Wien. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Kärntner Strasse 18, Entrance In Neuer Markt 3
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2062
Longitude: 16.3713

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer