Austria Trend Hotel Doppio

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,0
Fantastiskt
4572 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Austria Trend Hotel Doppio ligger mitt i Neu Marx, Wiens centrum för media och teknisk forskning. Här omges du av intressant arkitektur, som till exempel T-Center som vunnit flera utmärkelser för sin avantgardistiska design. Med kollektivtrafiken tar du dig in till Wiens centrum på bara 20 minuter. Hotellet har en frukostmatsal och ett motionsrum där du kan svettas ut lite extra om en dag på stan inte varit tillräcklig.

Vill du blanda gammal och ny arkitektur på din resa till Wien? Då ska du läsa vidare om Austria Trend Hotel Doppio som ligger mellan affärskomplexet T-Center och den blomstrande utvecklingszonen Neu Marx i den sydöstra delen av stan. Här har du möjlighet att ta del av några av den österrikiska huvudstadens mest imponerande samtida arkitektur - samtidigt som du kan ta dig in till centrum av staden på bara 20 minuter och där uppleva de mer klassiska byggnaderna som bjuder på långa historia och trevliga omgivningar.

På Austria Trend Hotel Doppio bor du i bekvämt inredda rum där du kan vila upp dig mellan alla turer på stan. På morgonen kan du se fram emot en god start på dagen i frukostmatsalen där man dukar upp en traditionell österrikisk frukost med allt från färsk frukt och krispiga bakverk till hälsosam müsli och andra regionala produkter. Naturligtvis erbjuds också ett brett urval uppfriskande juicer, aromatiska teer och härliga kaffespecialiteter.

Därför ska du välja Austria Trend Hotel Doppio

 • Närmaste flygplats: 19 km
 • Avstånd till centrum: ca. 4.4 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Hotellet ligger cirka 4 kilometer från stadens stadskärna.

Privat parkering finns vid hotellet (mot en kostnad och i mån av plats).

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 4.4 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 3.7 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 3.7 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 4 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 4 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 4.2 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 5 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 9 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 19 km (30m)

Austria Trend Hotel Doppio erbjuder 155 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med olika färger och olika material. 

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Austria Trend Hotel Doppio. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • Hotellbar
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rennweg 99 / Rinnböckstraße 1
1030 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1862
Longitude: 16.4034

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer