Austria Trend Hotel Anatol

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,9
Mycket bra
4084 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Austria Trend Hotel Anatol ligger på ett lugnt läge, endast ett stenkast från ett av Wiens längsta shoppingstråk, Mariahilferstraße. Här bor du därför bra om du vill kombinera shopping och promenader med kulturella och historiska upplevelser i den österrikiska huvudstaden. På hotellet erbjuds bekväma och rymliga rum och varje morgon serveras en frukost i matsalen. 

Austria Trend Hotel Anatol ligger på en lugn plats cirka tre kilometer utanför Wiens stadskärna. Med kollektivtrafiken tar du dig in till centrum på bara en kvart och väl framme kan du besöka historiska och kulturella landmärken såsom Hofburg och Statsoperan. Runt hörnet från hotellet hittar du även Wiens längsta shoppingstråk, Mariahilferstraße, där du kan spendera timmar med att botanisera bland lokala och internationella märken. Föredrar du att göra loppisfynd, kan du också ta dig till loppmarknaden Naschmarkt på cirka 20 minuter till fots. 

På Austria Trend Hotel Anatol erbjuder man rymliga och bekvämt inredda rum i flera olika storlekar och kategorier. Man erbjuder en kudd-meny för att garantera dig en god natts sömn. På morgonen kan du slå dig ner till bords i frukostmatsalen där man erbjuder en traditionell österrikisk frukost. Njut av färsk frukt, krispiga bakverk, läckra kakor eller hälsosam müsli. Man erbjuder också ett brett urval uppfriskande juicer, aromatiska teer och olika kaffe - allt för att du ska få en god start på dagen.

Därför ska du välja Austria Trend Hotel Anatol

 • Närmaste flygplats: 26 km
 • Avstånd till centrum: ca. 2.6 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Parkering finns vid boendet (mot en kostnad och i mån av plats).

Observera att hotellet ligger 3 kilometer från stadskärnan.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 2.6 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 1.6 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 1.8 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 2 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 2.5 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 3.2 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 4.5 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 5 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 26 km (40m)

Austria Trend Hotel Anatol erbjuder 62 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med olika färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Austria Trend Hotel Anatol. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Webgasse 26
1060 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1946
Longitude: 16.3462

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer