arte Hotel Wien

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,6
Mycket bra
9740 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

Arte Hotel Wien ligger nära Wiener Stadthalle, cirka tre kilometer från stadens stadskärna. Här befinner du dig nära både ett nöjescenter och ett shoppingcenter, vilket gör att du har en bra utgångsplats om du vill blanda nöjen och shopping med kulturella upplevelser under din vistelse i den österrikiska huvudstaden. På hotellet finns en  bar samt möjlighet till frukost.

På Arte Hotel Wien välkomnas du till ett hotell som erbjuder en urban och innovativ design. Den sköna belysningen sätter en lugnande atmosfär och du kommer snabbt att känna dig som hemma här. Se fram emot att vila upp fötterna i sköna möbler efter långa promenader i centrala Wien, antingen i loungen eller på uteplatsen på innergården när vädret tillåter det. Hotellet ligger cirka tre kilometer från Wiens stadskärna, men med kollektivtrafiken som avgår i närheten tar du dig in till centrum på bara 20 minuter. Väl framme kan du se fram emot att besöka kända sevärdheter såsom Hofburg och Statsoperan. 

På Arte Hotel Wien erbjuder man flera olika rum i olika storlekar och kategorier. Efter en god natts sömn kan du se fram emot att slå dig ner till bords i frukostmatsalen där man dukar fram en varierad buffé med flera olika alternativ. Hotellet har också en bar där du kan runda av kvällarna med något gott att dricka - kanske med en omgång biljard i spelrummet. Här finns ingen restaurang, men personalen i receptionen kan tipsa dig om restauranger som passar både stora och små resenärer med olika tycke och smak. 

Därför ska du välja arte Hotel Wien

 • Närmaste flygplats: 26 km
 • Avstånd till centrum: ca. 800 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Observera att hotellet ligger cirka 3 kilometer utanför stadens centrum.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 800 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 2.6 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 2 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.6 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 2.3 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 3.3 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 4.7 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 5 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 26 km (40m)

Arte Hotel Wien erbjuder 145 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), minibar och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på arte Hotel Wien. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Wurzbachgasse 17
1150 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2036
Longitude: 16.3358

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer