Aparthotel Adagio Vienna City

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,6
Mycket bra
4671 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Aparthotel Adagio Vienna City ligger idealiskt endast en 15 minuters promenad från stadens mest centrala delar. Här erbjuder man semesterlägenheter i olika storlekar som är utrustade med ett kök eller pentry där du själv kan stå för matlagningen. I huset finns dessutom både bastu, motionsrum och en parkering. Personalen är tillgänglig dygnet runt för att tillgodose alla dina behov.

Aparthotel Adagio Vienna City ligger på Wiens berömda boulevard Ringstraße, endast en kvarts promenad från Stefanstorget och med närhet till flera av stadens shoppingstråk, restauranger och sevärdheter. Här bor du på en bra utgångspunkt, om du dessutom vill kunna strosa längs med Donau-kanalen som ligger ett stenkast från hotellet. Vill du ta dig till Wiens övriga stadsdelar, kan du hoppa på en tunnelbana som har ett stopp endast en 5-minuters promenad från hotellet.

På Aparthotel Adagio Vienna City erbjuder man semesterlägenheter i olika storlekar och kategorier. Gemensamt för dem alla är att de är inredda med ett fullt utrustat kök eller pentry där du kan laga enklare rätter under ditt besök. Föredrar du dock att någon annan står för matlagningen - eller om du vill ta en drink före eller efter maten - hittar du flera restauranger och barer längs Donau-kanalen. På lägenhetshotellet kan du också starta din dag med en frukost i matsalen.

I byggnaden där lägenheterna ligger finns en bastu där du kan koppla av efter en lång dag full med upplevelser. Föredrar du rekreation av mer rörligt slag, kan du istället besöka motionsrummet där du kan träna.

Därför ska du välja Aparthotel Adagio Vienna City

 • Närmaste flygplats: 20 km
 • Avstånd till centrum: ca. 1.2 km
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet, men vänligen meddela stället direkt om din ungefärliga ankomsttid. 

Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Turistskatt betalas på plats.

Observera att vissa sovplatser kan vara i bäddsoffa.

Observera att du kan behöva erlägga en deposition för lägenheten vid ankomst, vilken återbetalas vid avresa om lägenheten lämnas i ursprungligt skick. Bor du mindre än i åtta nätter tillkommer en avgift för slutstädning.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Hotelltyp

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 1.2 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 800 m
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 1.7 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 1.1 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 2.4 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 2.3 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.5 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 8 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 20 km (30m)

Aparthotel Adagio Vienna City erbjuder 124 lägenheter i olika storlekar och kategorier. Alla lägenheter är inredda i en klassisk stil med dova färger och olika material.

Lägenheterna har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong), och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett. Lägenheterna har också ett privat pentry där du kan laga enklare måltider under din vistelse.

Observera att vissa sovplatser kan vara i bäddsoffa.

 

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Aparthotel Adagio Vienna City. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Uraniastrasse 2
1010 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.2110
Longitude: 16.3837

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer