acom-Hotel Vienna

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,5
Mycket bra
10038 omdömen
Gabriella Dam
Utvalt av
Gabriella Dam

acom-Hotel Vienna ligger endast en 20-minuterspromenad från Belvedere-slottet i sydöstra Wien. Härifrån kan du enkelt ta dig in till centrum med kollektivtrafiken. Hotellet erbjuder klassiskt inredda rum och har dessutom faciliteter såsom ett frukostrum, 24 timmars-reception och ett motionsrum där du kan träna.

Vill du uppleva den österrikiska huvudstaden - men vill inte nödvändigtvis bo mitt bland turisterna i centrum? Då ska du läsa vidare om acom-Hotel Vienna som ligger i stadens sydöstra del. Här befinner du dig vid stadens centralstation Hauptbahnhof vilket gör att du enkelt kan ta dig runt - både i stan och i det omgivande området. Med tunnelbana tar det dig endast en kvart att nå sevärdheter såsom Statsoperan och Hofburg, samt större shoppingstråk och flera av stadens restauranger, caféer och barer.

På acom-Hotel Vienna välkomnas du till ett klassiskt hotell med trevligt inredda rum som bjuder på avkoppling mellan alla turer på stan. Här kan du se fram emot att starta dagen i frukostmatsalen där man dukar upp en buffé med både ekologiska produkter och färska, lokala delikatesser. I hotellets bar kan du avnjuta en kaffe eller varför inte en drink för att runda av kvällen. På hotellet finns också ett motionsrum och personalen i receptionen finns tillgänglig dygnet runt om du skulle ha några frågor eller funderingar. 

Därför ska du välja acom-Hotel Vienna

 • Närmaste flygplats: 21 km
 • Avstånd till centrum: ca. 3.9 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering / Garage

Bra att veta

Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns wifi i alla utrymmen (med reservation för ändringar). Hiss finns.

Vissa faciliteter och deltagande i aktiviteter kan vara mot en kostnad och bokas och betalas på plats.

Turistskatt betalas på plats.

Hotellet ligger cirka 3 kilometer från centrala Wien.

Du kan boka transport t/r mellan flygplatsen och hotellet när du beställer din resa.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 3.9 km
 • Matmarknaden "Naschmarkt": ca. 2.2 km
 • Natur- och kulturhistoriska museet i Wien: ca. 3.1 km
 • Kejsarpalatset i Wien: ca. 3.2 km
 • Wiens kulturella mittpunkt, Museums Quartier: ca. 3.1 km
 • St. Stefan's Cathedral: ca. 3.4 km
 • Den historiska stadsdelen, Innere Stadt: ca. 5 km
 • Schönbrunn zoo och slott: ca. 7 km
 • Vienna International Flygplats: ca. 21 km (30m)

acom-Hotel Vienna erbjuder 180 rum i olika storlekar och kategorier. Alla rum är inredda i en klassisk, enkel stil med dova färger och olika material.

Rummen har faciliteter såsom tv, wifi, luftkonditionering (påslagen beroende på säsong) och värdeskåp. I de privata badrummen finns dusch och/eller badkar, hårfön och toalett.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på acom-Hotel Vienna. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Motionsrum
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Sonnwendgasse 8
1100 Vienna

Koordinater

Latitude: 48.1833
Longitude: 16.3765

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer