Resor till Becici

Är du på jakt efter en billig sol och badsemester vid Adriatiska havet på en ort som går lite under radarn i jämförelse med de andra mer kända resmålen i södra Europa? Då är Becici i Montenegro just något för dig!

Becici har bland annat en nästan 2 kilometer lång strand, som blivit tilldelad den prestigefyllda blå flaggan och tidigare koraats till den vackraste stranden i Europa. 

Utöver att bjuda på oändliga möjligheter för sol, avslappning på stranden och bad i det varma och sköna Adriatiska havet, är Becici också ett idealt resmål för dem som är på utsikt efter lite mer krävande fysisk aktivitet på semestern då här finns massor av sportfaciliteter i området.

Men en resa till Becici bjuder på mycket mer än sol, strand och fysiska aktivitetsmöjligheter. Det finns också massor av bra utflyktsmöjligheter från Becici, bland annat till den historiska staden Budva, som med sin 2500 år gamla historia är en av de äldsta städerna runt Adriatiska havet.

Staden, som endast ligger cirka 2 kilometer från Becici, bjuder bland annat på Montenegros mest populära kustområde, kallad Budva-rivieran, samt en välbevarad medeltida stadsdel för dig som är historiskt och kulturellt intresserad. Här finns också ett livligt nattliv för dig som vill dansa natten lång.

Kort sagt, bjuder Becici på de bästa förutsättningarna för en avslappnande och omväxlande strand- och badsemester, samt en enastående möjlighet för att uppleva ett stycke okänd och oförstörd del av Montenegro. Åk hit och njut av ett fantastiskt soligt klimat större delen av året.

Välkommen till Montenegro med Escapeaway, vi är specialister på resor till Becici och andra resmål i landet, där du bor på noga utvalda hotell på din resa.

Så bokar du en billig resa till Becici med Escapeaway

Som alltid erbjuder vi valfri avresedatum och reslängd. Du kan flyga till Montenegro från de flesta flygplatserna i Sverige och Danmark, antingen med direktflyg eller med en mellanlandning.

Boka resan som ett samlat paket, inkl. flyg, hotell och transfer/hyrbil och få full trygghet med resegaranti. Vill du själv arrangera resan till Montenegro, kan du naturligtvis också enbart boka ditt hotell i Becici genom oss.

>> Läs även om resor till Kroatien här
>> Eller läs om resor till Grekland här

Resor till Montenegro

Läs mer om Montenegro och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Montenegro här

Hotell i Becici

Populära hotell i Becici

Montenegro, Becici
9,2
Fantastiskt
261 omdömen
  • Närmaste flygplats: 22 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Internet/Wi-Fi
Montenegro, Becici
8,7
Mycket bra
732 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Närmaste strand: ca. 250 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Montenegro, Becici
9,2
Fantastiskt
43 omdömen
  • Närmaste flygplats: 22 km
  • Närmaste strand: ca. 600 m
  • Internet/Wi-Fi