Hideaways och boutique-hotell i Marocko

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Marocko lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Marocko när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Marocko vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Hideaways i Marocko

 • Gästrecensioner 9,2
  Marrakech
  11 hotell
  Åk på en äventyrlig resa till den sägenomspunna, förtrollande och magiska staden Marrakech. Den marockanska staden väcker alla sinnen till liv med sina exotiska dofter, ljud och bildsköna miljöer vid foten av det storslagna Atlas-bergen.
 • Essaouira
  5 hotell
  Trots sina breda sandstränder, som lockar surfare från hela världen, bjuder Essaouira fortfarande på massor av kultur och har lyckats bevara sin ursprungliga karaktär. Denna vackra kuststad är ett av Marockos mest tillbakalutade resmål, där ... du automatiskt kopplar av. Läs mer
 • Agadir
  3 hotell
  Kuststaden Agadirs största attraktion är den breda ljusa sandstranden som sträcker sig över flera kilometer. Oavsett om du söker avkoppling eller kvalitetstid med familjen så skapar stranden vid Agadir den perfekta inramningen till semestern.