Paketresor till Malta

Här hos Escapeaway kan du boka paketresor till vackra Malta, som endast ligger en kort flygtur på 3-4 timmar från Sverige. Med en paketresa ser vi till att arrangera allt hemifrån, så att du utan beskymmer kan åka iväg på semestern och njuta av livet i form av avslappning och spännande upplevelser. En paketresa inkluderar flygresan t/r, övernattning på hotell eller i semesterbostad, samt en hyrbil om du vill ha det med i paketet. En semester i form av en paketresa, är den perfekta lösningen för dig som vill samla allt på en plats, och som helt vill undvika problem. Det finns många goda grunder till att välja en paketresa, och en är dem är att du dessuom täcks av Resegarantin.

Malta har de senaste åren blivit en ytterst populär semesterdestination, och därför har vi också satt ihop ett stort urval billiga paketresor dit. När du letar efter det perfekta hotellet här hos Escapeaway, kommer du att märka, att vi endast har valt hotell som ligger i unika omgivnignar, som visar öns alla facetter. Du får altså möjlighet att fittt välja vilket hotell som passar bäst till dig. Flexibilitet är något som vi värderar högt, och därför har vi reguljärflyg, som tillåter dig att resa vilken dag du vill, och du bestämmer själv hur länge du vill vara borta på semester.

I Medelhavets vackra vatten hittar du ögruppen där Malta är huvud-ö, som bjuder på ett härligt Medelhavsklimat, gyllene och tilltalande sandstränder, vacker natur och kulinariska upplevelser. Landet bjuder dessutom på massor av kultur, nästan oberoende av vilken stad du besöker, och du kommer att promenera på välskötta gator kantade av vackra hus. Alla städer har sin egen charm, karaktär och stl, och du kan därför vara helt säker på att hitta en stad eller ett område som lever upp till dina behov.

Hitta en billig paketresa till Malta

Med Escapeaway hittar du den billigaste och bästa paketresan till Malta via vår sökmotor. Det enda du behöver göra, är att skriva in din information, så ser vi till att hitta de bästa priserna på både hotell och flyg. På detta vis kan du enkelt välja en paketresa, som passar dig och de förväntningar du har på resan. Är ditt enda krav att resan ska vara billig, kan du nyttja dig av vår lågpriskalender, som berättar när det är billigaste att resa på en lyxsemester till Malta.

När du planerar din semeter, ska du välja från vilken flygplats i Sverige eller Danmark du vill resa från. Malta är inte en stor ö, och därför finns det bara en ankomstflygplats, varifrån du sedan tar dig vidare till ditt hotell. Flygplatsen ligger endast en kilometer utanför centrum av staden Luqa, och fem kilometer från huvudstaden Valletta. Önskar du att besöka ön Gozo, finns det alltid en färja att åka med.

Se det spännande urvalet av resor till Malta med Escapeaway Resor

Karta över Malta

Populära hotell på Malta

Malta, Gozo
  • Närmaste flygplats: 40 km
  • Närmaste strand: ca. 4 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Malta, Mellieha Bay
  • Närmaste flygplats: 21 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Malta, St. Julians
  • Närmaste flygplats: 12 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)