Resor till Malta

Isolerat mitt i Medelhavet ligger en liten pärla av en ö som erbjuder ett trevligt klimat, överkomliga priser och mycket att uppleva. Escapeaway erbjuder resor till Malta med valfri reselängd och flexibla resdatum.

Resmål på Malta

 • Golden Bay
  1 hotell
  Golden Bay är förmodligen Maltas mest populära sandstrand och ligger på den nordvästra kusten, gömd i en liten idyllisk bukt. Här finner du både resorts, restauranger och ett nattliv som är lite mer i den exklusiva änden, än andra platser på ön.
 • Gozo
  6 hotell
  Ön Gozo har en flera tusen år gammal historia, och är en vidunderlig plats där du kan promenera på stranden, snorkla, dyka och spendera avslappnade kvällar med ett glas vin i handen, till tonerna av klassisk musik från barock-kyrkorna.
 • Gästrecensioner 8,5
  Mellieha Bay
  4 hotell
  Mellieha Bay är en av de populäraste destinationerna på Malta och det är inte utan anledning. Här finner du några av de finaste sandstränder, kristallklart vatten och restauranger och barer för hela slanten! Framför allt är Mellieha Bay välbesökt ... av en yngre, sofistikerad publik. Läs mer
 • Qawra
  4 hotell
  Lättsamma och fridfulla Qawra, har ett fantastiskt läge på Maltas norra kust, och här kan du hålla både en romantisk parsemester och en skön familjesemester.