Niyama Private Islands Maldives

Officiell kategori

Escapeaways kategori

2724 omdömen
9,4 Gästrecensioner
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Som taget ur filmen 'Cast Away' kan äventyrslystna och aktiva par, samt familjer som önskar extra allt få den ultimata badsemestern på denna magnifika ö-resort. Niyama Private Islands Maldives är det exklusiva valet där "top notch" når himlen och solens strålar. Fånga upplevelserna både under och ovanför vattenytan, då bara du själv sätter gränsen för hur många spännande upplevelser du vill ha med dig hem i bagaget.

På Niyama Private Islands Maldives bor du i exklusiva rum och villor, alltid med havet och stranden i nära anslutning. Denna innovativa resort breder ut sig på de två öarna "chill" och "play". Tropiska palmer och skön atmosfär kommer ledsaga din vistelse från början till slut. Vattenaktiviteterna står i rad och väntar på dig, och när du behöver en stunds avkoppling kan du slå dig till ro på den kritvita stranden eller vid poolen. Du har tillgång till två infinity-pooler och barnpooler samt stränder utmed hela ön. Du kan även ta en cykeltur runt ön, och njuta av den tropiska atmosfären på ön. Ska avkopplingen nå högsta nivå kan du besöka hotellets spa med allt från sköna wellness behandlingar till bad i jacuzzi och pooler.

När magen ska mättas erbjuder en av restaurangerna på Niyama något alldeles extra. På Subsix (världens första undervattenrestaurang) väljer du själv, om du vill sitta ute, inne eller 6 meter under vattenytan och inta din champagnefrukost eller middag. Den vanliga frukostbuffén kan du inta på antingen Blu eller Epicure, där du på den sistnämnda även kan äta lunch och middag (så även om du bor med halvpension). Edge och Subsix är båda a la carte restauranger. Värt att nämna är att Edge endast kan nås med båt, och är en ren fisk och skaldjursrestaurang. Nest har fokus på det asiatiska köket (inkl. teppanyaki-specialiteter) medan Tribal serverar afrikanska och sydamerikanska rätter. På The Deli serveras det sallader, sandwich, smoothies och kaffe hela dagen. Även Dune är en lunchrestaurang med goda cocktails medan baren Fahrenheit lockar gästerna om kvällen till sin takbar med levande musik varje kväll.

 

Därför ska du välja Niyama Private Islands Maldives

 • Närmaste strand: ca. 10 m
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Transfer med vattenflyg från Malé APT tar ca. 40 minuter. Explores Kids Club erbjuder aktiviteter för barn i alla åldrar. Husdjur är ej välkomna.

Karta och avstånd

 • Närmaste strand: ca. 10 m

Rum och villor är alla stilrent och elegant inredda med lokal inredning. Alla boende är utrustade med aircondition, flatscreen-tv, minibar samt badrum med dusch/badkar och hårtork. Notera att villa med privat pool kan innebära en plunge pool (alltså en liten pool), eller en större, mer vanlig pool.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Niyama Private Islands Maldives. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Barnpool el. del i pool
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
 • Hotellbar
 • 2 eller flera sovrum
 • Möjlighet till privat pool
 • Nära vattnet (max 4 km)
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Dhaalu Atoll
Kudahuvadhoo

Koordinater

Latitude: 2.6809
Longitude: 72.9324

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer