Hurawalhi Island Resort

Officiell kategori

Escapeaways kategori

9,9
Fantastiskt
555 omdömen
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Om du planerar en oförglömlig semester till Maldiverna med din älskade och om du söker ett exklusivt vuxenhotell i vackra och exotiska omgivningar, då rekommenderar jag Hurawalhi Island Resort. Detta inbjudande ”adults only” hideaway ligger på en liten, frodig ö i Lhaviyani Atollen på Maldiverna. Ön har fina sandstränder, bra restauranger, en hög servicenivå och komfortabla villor – några av dem har till och med privat pool. Hotellet har en åldersgräns på 15 år.

90 exklusiva villor ligger utströdda längs stranden på Huralwalhi, eller är byggda på pålar direkt i havet, på så sätt har du direkt anslutning till lagunens vatten från din egen terrass. De första besluten du behöver ta är – vill du bo på stranden eller på pålar i vattnet? Nästa beslut: Är det turkosblåa havet med sitt vackra korallrev tillräckligt för dig, eller kan du se fördelen med en villa med privat swimmingpool, vilket ger dig ytterligare badmöjligheter? När du har fattat beslutet om vilken villa som är den rätta för dig så återstår bara att se fram emot en underbar semester på Hurawalhi Island Resort.

Middag med en ostörd utsikt

Vistelsen inkluderar frukost men du kan boka både halvpension, full pension eller All Inclusive hemifrån om du vill ha din semester extra bekväm. Det finns flera restauranger och barer och du äter gott på Hurawalhi Island Resort. Den stora och varierade buffen i ”Canneli Restaurant” är inkluderad i den pension som du bokar hemifrån. Men jag måste bara få lov att även framhålla den helt unika "undervattens" restaurangen ”5.8 Undersea Restaurant”. Restaurangen ligger 5,8 meter under havsytan och är byggd i glas så du kan avnjuta din middag med en ostörd utsikt mot det färgstrålande och förunderliga livet på korallrevet omkring dig.  

Vackra och exotiska omgivningar

Om avkopplingen ska vara optimal kan jag rekommendera ett besök i ”Duniye Spa” som erbjuder wellness- och massagebehandlingar i paviljonger med havsutsikt som står på pålar i lagunen. Får du lust att vara aktiv under din semester så finns det optimala förutsättningar för snorkling och dykning och du kan även ge dig i kast med med olika vattensporter som t.ex. wakeboarding, windsurfing eller kanotturer. På land hittar du både ett fitnessrum, tennisbana, utomhus badmintonbana och en mini fotbollsplan. Du behöver med andra ord inte få det långtråkigt på Hurawalhi Island Resort och oavsett om du föredrar avkopplande eller aktiva semesterdagar så är omgivningarna lika vackra och exotiska. 

Därför ska du välja Hurawalhi Island Resort

 • För att du gärna vill bo på ett ”adults only” hotell, enbart för vuxna
 • Här bor du exklusivt och i rogivande omgivningar
 • Du kan välja att bo i en ”water-villa” på pålar direkt i havet
 • Här finns ett inbjudande spa-center med avslappnande massagebehandlingar
 • Du har tillgång till en helt unik ”undervattensrestaurang
 • Här kan du välja att bo i en villa med privat pool

Bra att veta om Hurawalhi Island Resort

Hotellet är enbart för vuxna och har en åldersgräns på 15 år. 

A la carte restaurangerna är inte inkluderade i den pension du eventuellt bokar hemifrån utan är mot extra betalning. 

Water-villas är byggda på pålar i vattnet med direkt anslutning till lagunens vatten via en trappa från din terrass.

Hotellet erbjuder handduksservice för strand och pool så du behöver inte fylla resväskan med badhanddukar hemifrån. 

Som gäst måste du ta dig med sjöplan till resorten. Därför måste du minst 72 timmar innan kontakta boendet för att arrangera allt samt din check in. Transporten kostar per vuxen: USD 460 (tur och retur). Tänk på att tiderna är begränsade och ankommer du eller lufter utanför dessa tider får du själv bekosta en övernattning i närheten av flygplatsen. Sista flyget till resorten går kl 16:00 och returen går inte tidigare än kl. 09:00. Bagagets vikt är begränsat upp till 20 kg. Efter det tillkommer en extra avgift.

Mer att tänka på;

Galamiddag på julafton (24 december) per vuxen: 280.00 USD

Avgift per barn för galamiddag på julafton (24 december): 0 USD

Galamiddag på nyårsafton (31 december) per vuxen: 380.00 USD

Avgift per barn för galamiddag på nyårsafton (31 december): 0 USD

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om och vi reserverar oss för ev. ändringar.

Därför ska du välja Hurawalhi Island Resort

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort

Bra att veta

OBS! All Inclusive-konceptet bestäms lokalt på hotellet och kan ändras under pågående säsong. Det aktuella programmet får du vid ankomst till hotellet. All Inclusive innefattar alltid frukost, lunch och middag (oftast i hotellets bufférestaurang), snacks som exv glass och ett urval av lokala drycker, oftast mellan bestämda tider.

Om du har valt en vistelse med All Inclusive (oavsett om det är light, plus, eller annat) så ingår ibland inte alla barer och/eller restauranger på hotellet i All Inclusive-konceptet, på dessa betalar du då extra för mat och dryck.

Karta och avstånd

Hurawalhi Island Resort har 90 snyggt inredda villor i olika kategorier. Alla rumskategorier har terrass/uteområde samt faciliteter som aircondition, takfläkt, safetybox, minibar, te- och kaffefaciliteter, Wi-Fi, TV, telefon samt badkappa, slippers och hårfön. Här finns även handdukar till strand och pool.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hurawalhi Island Resort. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Strand mindre än 1 1/2 km bort
 • Spa/Wellness center (oftast mot avgift)
 • Hotellbar
 • Möjlighet till All Inclusive
 • Möjlighet till privat pool
 • Nära vattnet (max 4 km)
 • Motionsrum

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Huravalhi
Huravalhi

Koordinater

Latitude: 5.5210
Longitude: 73.4418

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Maldiverna, Maldiverna
9,7
Fantastiskt
427 omdömen
 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
Maldiverna, Maldiverna
9,8
Fantastiskt
278 omdömen
 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Pool (ev. säsongsöppen)
 • Internet/Wi-Fi
Maldiverna, Maldiverna
9,5
Fantastiskt
383 omdömen
 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang