Paketresor till Kroatien

Ska resan gå till Kroatien, kan du här hos Escapeaway göra planeringen enkel genom att boka en billig paketresa dit. Vi har ett stort urval av paketresor till Kroatien, som både inkluderar flyg tur och retur, samt övernattning och eventuell bilhyra om du vill ha med en sådan i köpet. Paketresor är ett perfekt sätt att resa på, för dig som vill ha så lite krångel som möjligt med bokningen, och mest möjliga tid att slappna av på din semesterdestination. Genom att välja en paketresa, där allt är samlat i ett paket, är du också täckt av Resegarantin.

Kroatien är en av många destinationer i Europa, som du bara inte får missa. Därför har vi här på sidan samlat alla de bästa hotellen, som hjälper dig att uppleva landet från dess bästa och mest färgstarka sida. Vi har också sett till att du kan resa till och från landet, precis när det bäst passar dig, i och med att vi nyttjar reguljärflyg. Det innebär, att du själv bestämmer din reslängd, samtidigt som du kan resa på just de dagar som du önskar! Flexibilitet är nyckelordet för oss och du kan därför anpassa din paketresa till dina specifika behov och önskemål.

Ofta kommer Kroatien som ett andrahandsval till många andra populära semesterdestinationer i t.ex. Spanien och Italien, vilket är väldigt synd. Landet är framför allt känt för varma temperaturer och en betagande skönhet - både när det kommer till städerna som naturen. Om du är en av dem, som gärna vill åka på semester till en plats med vacker natur, är alltså Kroatien, med sin stora diversitet, ett perfekt val. Skönhet är dock inte det enda som Kroatien som land bjuder på. Läckra smakupplevelser är det nämligen inte heller brist på, när det kommer till det kroatiska köket. Och den tillmötesgående och vänliga befolkningen sätter pricken över det berömda i:et på resan.

Hitta din billiga paketresa till Kroatien

När du ska hitta den paketresa, som passar dig bäst, kan du använda dig av vår sökmotor, där du endast behöver skriva in din information, sedan söker vi efter de bästa priserna på flyg och boende. När du tittar igenom våra resultat, kan du sortera efter olika kriterier. Du kanske letar efter ett 5-stjärnigt hotell eller önskar se de lägsta priserna. Om du är en av dem, som vill resa billigt, kan du utforska vår lågpriskalender.

Du kan flyga från de stora flygplatserna i Sverige och Danmark och när du valt avreseort väljer du ankomstflygplats. Om du ska åka till den största halvön, Istrien, är flygplatsen i Pula optimal. Om du ska till öarna i Kvarnerbukten, som t.ex. Krk, Cres eller Losinj, bör du flyga till Krk/Rijeka flygplats. Om du vill uppleva huvudstaden Zagrab, bör du landa i det område som heter Buzin, vilket ligger endast 17 km från storstadens centrum.

Gör det enkelt för dig själv, och boka en paketresa till Kroatien!

Läs mer om:

>> Lyxsemester i Kroatien
>> Resor till Kroatien

Karta över Kroatien

Populära hotell i Kroatien

Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
9,5
Fantastiskt
638 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Kroatien, Dalmatien, Primosten
9,1
Fantastiskt
389 omdömen
  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Kroatien, Dalmatien, Dubrovnik
9,3
Fantastiskt
875 omdömen
  • Närmaste flygplats: 20 km
  • Avstånd till centrum: ca. 800 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)