Istra Kotli Houses

Officiell kategori

Beskrivning

Istra Kotli Houses är inte tillgänglig i dagsläget

Istra Kotli Houses är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

Vi börjar som sagt vår rundvisning utomhus och vi gillar det vi ser och väl innanför blir vi än mer begeistrade. Moderna och renoverade lantliga hus som påminner om radhus bildar ramen till ditt tillfälliga hem. Inredningen påminner om den på en italiensk agriturismo med alla nödvändigheter och i rustik stil – enkel och modern på samma gång.

Eftersom vi befinner oss i en skyddad landsby finns det begränsningar på vad man får göra och hur mycket man får bygga om men oavsett så saknas här ingenting. De flesta lägenheterna har öppen spis på bottenvåningen där också köket och vardagsrummet ligger. På andra våningen ligger sovrummen och badrummet med dusch. Det finns lägenheter med plats för 2 eller 4 personer.

Flera av lägenheterna har dessutom egen trädgård eller terrass där du kan unna dig ett glas kroatiskt vin eller läsa den där boken du aldrig fick läst klart eller själv börja skriva en för den skull.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Istra Kotli Houses. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Parkering/garage (ev. mot avgift)

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Kotli 1 Buzet
52425 Opatija

Koordinater

Latitude: 45.3681
Longitude: 14.0158

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

  •  

Visa mer