Semesterhus i Italien - Villa med pool för hela familjen

Hyr din helt privata villa i Italien med Escapeaway

Om du är en av dem som till brinner för att hitta en självständig, oberoende och privat semester till Italien där du kan komma långt bort från alla möjliga regler, förutsättningar och turister som alla springer i kapp till poolen så fort solen givmilt delar med sig av sina stekande strålar, då behöver du inte leta längre.

Du har nämligen möjlighet att bo i din alldeles egna villa/semesterhus under din semester i Italien där värdskapet består av dig själv och ditt ressällskap och frukostbuffén formas utifrån er egen kreativa förmåga i köket – ert helt egna kök väl bemärk. Vi har valt ut en rad semesterhus och semestervillor där nyckelordet för semestern är självständighet. Med sin egen villa har man de bästa korten på handen för att koppla av i omgivningar som lovar 100 % privatliv.

Populära områden för villa-semester med pool i Italien

På din semester i Italien kan du med en vistelse i en av de många villorna längs kusten och stranden låta havsbrisen smeka dig mjukt i ansiktet, låta vattnet svalka dig under de glödheta sommarmånaderna och låta den gnistrande sanden begrava dina fötter med en kittlande och avslappnande känsla, allt medan du njuter av det idylliska och natursköna Italiens horisonter. Om du istället föredrar exotiska omgivningar i ett varmt klimat så hittar du inga bättre semestervillor än på öarna Sicilien och Sardinien, eller längs Amalfikustens förtrollande kustlinje.

Utöver dessa semesterhus kan du som något alldeles speciellt resa tillbaka i tiden och hyra en av de många historiska villorna som byggdes för flera hundra år sedan. Villor som du bland annat hittar i Veneto, Toscana, Umbrien och på många andra ställen. Möjligheterna är många, så ta chansen och skapa dig ett tillfälligt hem i en gammal, storartad villa under din semester i Italien.

Har du en önskan om tillgång till pool enbart för dig och din familj? Vill du helst ha din egen trädgård, där du inte behöver följa några gemensamma regler för var man får spela musik och när man får sitta på terrassen och njuta av det trevliga sällskapet? Enstaka villor passar för par som reser på egen hand, men de flesta lämpar sig bäst för stora familjer som reser tillsammans eller grupper som föredrar ett hus framför inkvartering på hotell.

>> Se även våra fantastiska semestervillor i Toscana

>> Läs mer om villa

Karta över Italien

Populära hotell i Italien

Italien, Toscana, Castiglion Fiorentino
  • Närmaste flygplats: 122 km
  • Avstånd till centrum: ca. 6 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Syditalien, Sicilien, Scillichenti
  • Närmaste flygplats: 39 km
  • Närmaste strand: ca. 5.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Italien, Toscana, Arezzo
  • Närmaste flygplats: 89 km
  • Avstånd till centrum: ca. 4 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)

Handplockade semesterhus och villor i hela Italien

Vi har valt ut mer än 100 villor över hela Italien som du kan hyra till en semester där nyckelordet för semestern är självständighet. Med en egen vila har man som regel de bästa förutsättningarna för avkoppling i omgivningar som utlovar 100 % privatliv.

Hyr en villa eller ett semesterhus i Italien och upplev nöjet av att ha din alldeles egna "resort". Priset per person är ofta mycket konkurrenskraftigt om antalet gäster matchar antalet sängar, och kan du dessutom hyra utanför högsäsongen så får du riktigt mycket för pengarna.

Våra gäster hyr ofta villor i samband med:
- Jämna födelsedagar
- Bröllopsdagar
- Storfamiljen på semester eller med vänner
- Företagsresor

Möjligheterna är många och med vårt breda utbud kan du alldeles säkert hitta något som passar för era behov. Tveka inte med att kontakta oss på telefon, mail eller chatt - så hjälper vi dig gärna att välja helt rätt ställe för en underbar semester.

Villor med unik arkitektur och charm

Om du känner Italien så känner du också till Italiens ojämförbart charmerande arkitektur. I arkitekturen används ofta lokala material som från närliggande stenbrott. Italienska hus är svala och alltid med massor av uteplats så du kan njuta av solen oavsett årstid, och i köket kan du själv trolla med råvaror från den lokala marknaden.

När du hyr en villa i Italien får du som regel pool och privat parkering på köpet. Njut av livet tillsammans med dina närmaste på terrassen med ett glas kallt vittvin och en bit bröd från den lokale bagaren medan barnen plaskar och leker i poolen. Gör utflykter till områdets sevärdheter i ditt eget tempo. Det är semester på italienska.

Så bokar du semestervillor i Italien med Escapeaway

Använd sökmotorn för att söka efter semesterhus i det område du gärna vill besöka. Vi presenterar noga utvalda semestervillor och hus för dig som alla fått bra omdömen av tidigare besökare, och vill du inte själv arrangera transporten till Italien så hittar du även billiga flygbiljetter med avresa från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Använd våra olika filter för att leta dig fram till den ena fantastiska villan efter den andra, med plats för många gäster och med garanti för avkoppling och ro i själen.

>> Läs även om semesterbostäder i Italien här
>> Läs om billiga semesterlägenheter i Italien här