Hotel Dolomiti

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,3 Gästrecensioner
Marie Strutzenblad
Utvalt av
Marie Strutzenblad

Enkelt och bekvämt

Hotel Dolomiti är ett familjedrivet hotell som ligger i ett typiskt venetianskt palats. Hotellet ligger på en lugn sidogata och du har endast ca 50 meter till tågstationen, barer, restauranger och det judiska kvarteret Ghetto.

Trots Hotel Dolomitis placering är det inte många turister som strömmar förbi då de flesta väljer att gå från tågstationen mot Markusplatsen i stället för att svänga ner på denna lugna gata. Vaporetton, kanalbåtarna, har en hållplats nära hotellet så du tar dig både snabbt och smidigt runt stadens övriga kvarter och sevärdheter. Givetvis kan du även ta dig fram till fots, vilket är halva nöjet i en stad som Venedig då här finns mycket att se och upptäcka, som du kanske annars gått miste om.

Du bor nära folkliga caféer

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som drivs av familjen Basaldella, och som gjort så i mer än 70 år. MAn kan nästan säga att du här har ett "hem" nära Cannareggios charmiga kvarter, folkliga caféer och antikvitetsbutiker. Hotellet är enkelt men här finns ett litet läsrum och frukostrestaurang.

Rum för upp till fyra personer

Hotellets 32 rum är i olika storlekar och en del rum tar upp till fyra personer, perfekt för dig som reser med barn. De är alla utrustade med Wi-Fi, telefon och privat badrum. Dubbelrum (superior) har dessutom aircondition. Rummen är från ca 17 m² upp till 22 m² beroende på antalet bäddar i rummet.

Därför ska du välja Hotel Dolomiti

 • Närmaste flygplats: 14 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering / Garage

Hotel Dolomiti är inte tillgänglig i dagsläget

Hotel Dolomiti är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Venice Flygplats: ca. 14 km (20m)
 • Treviso Flygplats: ca. 41 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Hotel Dolomiti. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Calle Priuli Dei Cavaletti 73/74
30121 Venice

Koordinater

Latitude: 45.4421
Longitude: 12.3215

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer