Ca' della Corte

Escapeaways kategori

8,2 Gästrecensioner
Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Romantiskt och personligt mini-hotell

Ca' della Corte är ett boutique-hotell. D.v.s. att du kan förvänta dig ett stämningsfullt ställe med få rum och trevlig atmosfär. Vem kan tacka nej till det?

Standarden är hög på Ca' della Corte. Vem kan motstå dessa mysiga och personliga rum med tillgång till takterrass och med ett lugnt (men ändå centralt) läge? Inte många. På Ca' della Corte råder det ingen tvivel om värdskapets förpliktelser. Välkommen till detta lilla Boutique-hotell.

Ett lugnt läge mitt i Venedig

Ca' della Corte ligger i Dorsoduro området. Det finns mängder av kanaler på alla sidor - dock är det ingen kanal utsikt från själva hotellet. Det finns dessutom många bra matställen på gångavstånd. Ca' della Corte har vid ingången en vackert möblerad uteplats, där det om kvällarna ofta är stearinljus tända. Stämningen är lockande.

Personligt och välkomnande

På det här hotellet är det inget som har lämnats åt slumpen. Man har tänkt på allt, inte minst på de många lamporna i Muranoglas. Man känner sig mycket välkommen här, vilket är allt annat än standard. I den stora loungen hittar gästerna en kaffehörna med fruktskål, som står till gästernas förfogande dygnet runt. Kaffe och frukt kan vara som sänt från ovan, när man kommer hem, trött efter en dags vandring i Venedig. Förutom Wifi på rummen finns det även en internethörna på hotellet. Värdarna är mycket öppen sinnade och kan ordna det mesta. Mycket kan göras - bara att fråga.

Frukosten serveras på takterrassen ...

Bland de många höjdpunkterna så toppar takterrassen dessa, där frukosten serveras vid borden när väder tillåter. Från den vackra takterrassen är det utsikt över kvarterens tak. Observera att takhöjden under halvtaket är begränsat. Man kan alternativt välja att äta sin frukost nere i loungen eller på rummet (utan mer-tillägg).

Rummen

Rummen ligger på andra, tredje och fjärde våning. Rummet på tredje våning är en vindsvåning (Standard) med sovloft till ett barn. Det finns inte hiss på hotellet.

Därför ska du välja Ca' della Corte

 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

Ca' della Corte är inte tillgänglig i dagsläget

Ca' della Corte är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Venice Flygplats: ca. 15 km (30m)
 • Treviso Flygplats: ca. 41 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på Ca' della Corte. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Dorsoduro 3560
30123 Venice

Koordinater

Latitude: 45.4362
Longitude: 12.3220

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer

Liknande hotell

Italien, Norra Italien, Veneto, Venedig
9,4
Fantastiskt
1002 omdömen
 • Närmaste flygplats: 14 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi
Italien, Norra Italien, Veneto, Chioggia
9,5
Fantastiskt
1541 omdömen
 • Närmaste flygplats: 59 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
Italien, Norra Italien, Veneto, Venedig
9,4
Fantastiskt
217 omdömen
 • Närmaste flygplats: 15 km
 • Avstånd till centrum: ca. 0 m
 • Internet/Wi-Fi