B&B San Marco

Escapeaways kategori

Patricia Johansson
Besökt av
Patricia Johansson

Ett tvättäkta och charmigt B&B

Bo i charmiga rum med utsikt över kanalen och med måsar som cirklar över. Hos Marco och Alice i en riktig B&B - atmosfär. Frukosten är god, wifi välfungerande och läget centralt.

B&B San Marco är ett riktigt B&B. Det är annars väldigt svårt att hitta i de stora städerna. De tre rummen har alla utsikt över kanalen. Området är utanför massturismens rutter men ändå bara 500 m till Markusplatsen.

Kanaler, småbroar och det äkta Venedig

Området är Castello, som för många är känt för att utstråla det äkta Venedig och det ligger centralt i förhållande till de mest attraktiva och efterfrågade sevärdheterna. Närområdet är fullt med små pittoreska matställen, torg och ett smart kanalsystem. Det finns igen hiss och rummen ligger på fjärde våning, så vi föreslår att man reser lätt och inte har något emot att gå i trappor.

Sällskaplig frukost

I köket serveras delar av frukosten medans andra är självbetjäning (t.ex. kaffe, mjölk, yoghurt) Frukosten serveras vid köksbordet i köket. Om de andra B&B gästerna vaknar samtidigt äter ni frukost tillsamman annars själv.

Värdskap med stort V

Värdarna Alice och Marco har förstått det. Det välkomnar dig och berättar brett, om allt som är värt att veta, om man önskar. De har drivit deras B&B i många år och förstår balansen mellan sällskapstid och privatliv. De har också förstått, vad folk efterfrågar - och det finner man på varje rum en vattenkokare till te/kaffe. Därmed är det också wifi och ett gemensamt kylskåp för de tre rummen.Därför ska du välja B&B San Marco

 • Närmaste flygplats: 14 km
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • I stad eller by

B&B San Marco är inte tillgänglig i dagsläget

B&B San Marco är inte en del av programmet hos Escapeaway i dagsläget.

Karta och avstånd

 • Venice Flygplats: ca. 14 km (20m)
 • Treviso Flygplats: ca. 41 km (40m)
Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på B&B San Marco. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Möjlighet för balkong/terrass
 • Möjlighet för havsutsikt/sjöutsikt
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Castello 3385/L
Venedig (Castello)

Koordinater

Latitude: 45.4364
Longitude: 12.3457

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer