Utflykter Veneto

Spännande utflykter i Veneto - på egen hand eller med professionella guider

Boka utflykter i Veneto med professionella och certifierade guider - din garanti för en bra upplevelse. Välj mellan många typer av utflykter och boka online.

Här nedan kan du boka spännande och lärorika utflyter och heldagsturer i Veneto med experten Viator, som är en del av Tripadvisor. Viator erbjuder ett brett urval av utflykter i Veneto, allt från stadsvandringar och cykelturer till guidade bussresor och seglatser med lokala båtar. Du kan också köpa biljetter till attraktioner, som annars brukar ha långa köer till biljettkassan, och därmed få en bra och avslappnad upplevelse på dagen. Var observant på att Escapeaway endast förmedelar kontakten, och därför ska alla frågor gällande utflykter som köps vis Viator ställas till deras kundservice.

Viator sökmotor här **

I många fll kommer avhämtning på ditt hotell, eller på ett hotell i närheten, vara inkluderat i priset av din utflykt i Veneto - oavsett om det är med buss, bil eller till fots. Vi rekommenderar därför, att du läser igenom detaljerna om utflykten mycket noga, så att du inte står på destinationen och tvekar på vad planen är.

En av de stora fördelarna med att beställa utflykterna i Veneto redan hemma, är att du kan betala på förhand, och därmed säkra dig en plats på precis den turen du önskar följa med på. Betala med kort och du slipper att ha mycket kontanter med dig till destinationen, bortsätt från eventuella fickpengar samt till mat om detta inte är inkluderat i priset.

Observera vänligast att du ingår ett avtal med Viator, som är en av världens största tour-operatörer. Vi är helt trygga i att hänvisa till dem, men det är viktigt att understyka att det är Viator som står för kvaliteten av utflykten, då det är dem du handlar hos.

Vi önskar dig en riktigt bra tur!

>> Läs mer om udflugter