Resor till San Martino Buon Albergo

Semester i San Martino Buon Albergo nära Verona

San Martino Buon Albergo är en mindre stad med knappt 14.000 invånare som ligger strategiskt placerad knappt 10 km öster om den berömda staden Verona.

Själva staden har ett mindre, men trevligt, centrum med enklare byggnader som har flera hundra år på nacken. Här finns inköpsmöjligheter, caféer och restauranger. Är du i staden och är en "handy-man", kan vi upplysa dig om att staden också har en särdeles välassorterad verktygsaffär.

Från San Martino Buon Albergo kommer du lätt ut på motorvägen, som i västlig riktning leder till bad och nöjen vid Gardasjön, vinprovning i Valpolicella-området och shopping i Milano. Kör du österut, möter du fler spännande kulturstäder, som Vicenza och Padova, innan du når Venedig och Adriatiska havets badorter. 

Karta över San Martino Buon Albergo

Genom att klicka på kartan över San Martino Buon Albergo här nedan får du tillgång till mer information om området, och du kan också se var våra olika semesterlägenheter, hotell och villor ligger. Du hittar också avstånd till olika sevärdheter, andra städer i närheten, samt till olika städer i Skandinaven.Semester på hotell, i villa eller i lägenhet?

Är du i tvivel om vilken typ av semesterbostad som är den rätta för dig? I sökmaskinen överst här på sidan, hittar du hela vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring San Martino Buon Albergo.

Du behöver endast ange antal personer och datum för att få en översikt över de tillgängliga semesterbostäderna i din valda semesterperiod. Klicka på varje bostad för att få ytterligare information.

Transport

Flygplatsen som ligger närmast San Martino Buon Albergo är Veronas flygplats. Både Venedig och Bergamo flygplats ligger dock också inom räckvidd.

Staden har en tågstation, bland annat med förbindelser till Verona, liskom det finns olika bussförbindelser. Ofta är dock en hyrbil det enklaste sättet att komma fram den sista biten från flygplatsen till semesterbostaden, samt för att ta dig runt under loppet av din semester. Därför väljer många att hyra bil redan hemifrån.

Föredrar du att köra bil hela vägen från Sverige, ska du räkna med en tur på cirka 1700 km från mellersta Sverige. Men en övernattning under vägen, är detta ett överkomligt avstånd. Observera dock att resan genom Europa, framförallt under sommarmånaderna, oftast är relativt tung.

Goda råd om kör-själv-semestern till Italien

Restauranger och shopping

Det ligger åtskilliga restauranger, caféer och pizzerior i San Martino Buon Albergo. Är du en gottegris ligger det dessutom flera frestande bagerier i staden med läckert bröd och goda kakor på hyllorna. 

Önskar du att laga dina egna måltider under semestern, finns det ett bra urval av matvarubutiker i staden. 

 

Utflykter från San Martino Buon Albergo

Du bor på ett idealt läge för att utforska alla sevärdheterna och attraktionerna i Verona. Med undantag för Rom, är Verona en av de städer i Italien med flest romerska lämningar, som t.ex. den stora arenan. Arenan utgör en av världens bäst bevarade amfiteatrar, och nyttjas i modern till bland annat till operaföreställningar. Läs mer om opera i Verona här Du kan spendera flera dagar med att fördjupa dig i Veronas sevärdheter - inte minst de kulinariska, som staden är så känd för. Men det finns också många andra intressanta mål för dagsutflykter. Har du kulturella upplevelserna första prioritet, är det t.ex. perfekt att ta en tur till städer som Vicenza och Padova, liksom till romantiska Venedig, som självklart är en plats som bör stå på de flestas måste-lista. För dig som reser med barn, finns det bra vägförbindelser med Adriatiska havets badorter med sina långa sandstränder. Det samma gäller för Gardasjön. Här väntar både avslappning och massor av roliga aktiviteter för både stora och små. Du kan köpa biljetter till olika föreställningar (t.ex. opera i Verona), sevärdheter och utflykter redan hemifrån - läs mer om utflykter i Italien här.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i San Martino Buon Albergo

Vad tycker gästerna om i San Martino Buon Albergo?

8,5
Samlade gästomdömen
Baserat på 11 recensioner