Semesterbostäder i Lido di Jesolo

Lido di Jesolo är med sin kilometerlånga gyllene sandstrand perfekt för en avkopplande badsemester med familjen vid det azurblå Adriatiska Havet. Inte minst eftersom urvalet av semesterbostäder i Lido di Jesolo är så stort och mångsidigt att du lätt hittar det rätta semesterhuset eller semesterlägenhet för dig och din familj, oavsett dina önskemål om storlek och pris. 

En semesterbostad här vid den norra änden av Venediglagunen, nära några av Italiens största sevärdheter, ger dig optimala förutsättningar till att kombinera det avkopplande strandlivet i Lido de Jesolo med upplevelserika utflykter. Det korta avståndet till den romantiska kanalstaden Venedig är ett extra plus, om du inte enbart vill tillbringa hela din semester i den mjuka sanden på den 15 kilometer långa stranden. Men när du resor till Lido di Jesolo hittar du även massor av aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Escapeaway har många billiga semesterbostäder i Lido di Jesolo, där du har både stranden och alla badortens många erbjudanden inom kort avstånd.

Semesterlägenheter i Lido di Jesolo

Oavsett om du njuter av den långa sandstranden, tävlar mot barnen på den lokala gokartbanan eller har varit på en spännande dagsutflykt, så är något av det mest avgörande för en lyckad semester naturligtvis att ni har ett bekvämt ställe att komma tillbaka till i slutet av dagen. Särskilt om ni är på en familjesemester är det perfekta valet en semesterlägenhet i Lido di Jesolo. Då har ni ert helt egna krypin där ni kan vara er själva i privata omgivningar, även när ni bara behöver ett par timmars vila i skuggan mitt på dagen. Du kan eventuellt välja en semesterlägenhet med tillgång till pool så ni alltid har möjlighet att ta er ett uppfriskande dopp. 

Ett annat bra skäl till att hyra en semesterlägenhet eller ett semesterhus i Lido de Jesolo framför ett hotellrum är möjligheten av att ha tillgång till eget kök. Just i Italien finns härliga förutsättningar för att göra inköp, både till lättare anrättningar under dagens lopp och till läckra kvällsmåltider. Det är då en semesterlägenhet med eget kök i Lido di Jesolo verkligen kommer till sin rätt. 

Även om du inte är en mästare i köket och kanske föredrar att äta de flesta av semesterns måltider ute på stan, är det ändå ofta en fördel att ha en semesterbostad med eget kök i Lido di Jesolo. Har du till exempel varit på utflykt och hittat någon delikatess på en lokal marknad eller kanske köpt ett par flaskor av det lokala vinet så är det skönt med ett kylskåp att förvara läckerheterna i. Även om du väljer en semesterlägenhet som bara har ett pentry så gör det din semester med mindre barn mycket lättare om ni inte nödvändigtvis måste ge er ut så fort det uppstår ett akut behov av att släcka törsten eller stilla hungern.

Du kan alltid hitta ingående beskrivningar av de olika faciliteterna i varje enskild semesterbostad i Lido di Jesolo här på hemsidan. Utöver storlek på köket och antal sovrum med mera så hittar du även information till exempel om läge och huruvida lägenheten har egen terrass eller ej. Kanske prioriterar du högt att bo ända nere vid stranden, eller kanske vill du helst bo lite tillbakadraget från livet nere längs kusten, så länge det bara är tal om en semesterlägenhet med egen terrass och havsutsikt. Båda delar är möjliga att hitta bland våra många, billiga semesterbostäder i Lido di Jesolo.

>> Läs även om semesterbostäder i Bibione

Var ska man bo i Lido di Jesolo?

Lido di Jesolo är långsträckt så det är inte svårt att hitta en semesterbostad inom gångavstånd från såväl den inbjudande stranden som huvudgatan, vilken på kvällen förvandlas till en lång gågata som sägs vara Europas längsta i sitt slag. Det är emellertid inte enbart på grund av det korta avståndet till den barnvänliga stranden samt huvudgatans rika utbud av restaurang- och butiksliv som gjort att Lido di Jesolo blivit en familjefavorit. 

Lido di Jesolo är en modern semesterort med massor av nöjen för besökande i alla åldrar. Väljer du en semesterbostad i den västra änden av Lido di Jesolo, kan ni till exempel bo nära det populära vattenlandet Caribe Bay med den 42 meter höga vattenrutschkanan Spacemaker. Det är också i den västra delen av semesterorten som du hittar diskoteken och det största utbudet av matställen. Är du på jakt efter en semesterbostad i Lido di Jesolo som ligger i lite fridfullare omgivningar så är den östra delen av stranden nog mer något för dig. Utbudet av restauranger är i och för sig något mindre här men i gengäld är stranden bredare. 

Den östra och den västra delen av Lido di Jesolo är bra förbundna med allmänna transporter, så oavsett var du väljer att bo har du hela den populära badortens alla erbjudanden och nöjen inom räckhåll.

Det går även bra förbindelser till Venedig med buss och med båt från Lido di Jesolo. Den berömda kanalstaden är emellertid bara ett av de intressanta utflyktsmål du har möjlighet att uppleva under din semester. Du kan till exempel göra en båttur ut till Burano och Murano, två intressanta småöar i lagunen, liksom det är som gjort för att använda din semesterbostad i Lido di Jesolo som utgångspunkt för utflykter till några av de charmerande medeltidsstäderna längre in i landet så som Treviso, Padova eller Verona.

Så bokar du en semesterbostad i Lido di Jesolo med Escapeaway

Hos Escapeaway tar det dig bara några få sekunder att få en översikt över alla handplockade semesterlägenheter och semesterhus. Vi har med andra ord gjort förarbetet åt dig genom att hitta de bästa semesterbostäderna i Lido di Jesolo för dig. Du kan välja att samtidigt söka efter den billigaste flygresan och boka en komplett paketresa. När du har hittat den bästa semesterbostaden i Lido di Jesolo, kan du här på Escapeaway välja att boka den med eller utan flygbiljett från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn.

>> Läs mer om semesterbostäder

Karta över Lido di Jesolo