Hideaways och boutique-hotell i Garda

Garda stad är ett av de mest populära resmålen i den sydöstra änden av sjön, som bär samma namn. 

Den lilla staden sjuder av historia då den var en tidigare romersk stad som prydde den legendariska sjön med sina venetianska köpmansvillor. Än idag är staden, som har ca 3 500 invånare, berömd för sina många villor och trädgårdar. Därutöver bjuder staden på en charmerande gammal stadsdel med trånga, stenbelagda gator och små torg, en bred bilfri strandpromenad, den vackra stranden Baia delle Sirene samt stadens gamla kloster varifrån man har en vacker utsikt över bukten. 

Det talar även till stadens fördel att den har ett bra urval av restauranger, caféer och butiker, av vilka en del ligger idylliskt placerade längs strandpromenaden vilket gör Garda till den perfekta utgångspunkten för en semester vid Gardasjön.

Välkommen till Italien med Hideaways, vi är specialister på resor till Garda stad och andra resmål vid Gardasjön där du bor på handplockade och noga utvalda hotell under din semester. Du kan boka din resa till Garda som en paketresa inkl. flygresa, hotellvistelse, hyrbil eller transfer tur/retur från flygplatsen. Vill du hellre själv arrangera din resa till Garda så kan du naturligtvis nöja dig med att bara boka ditt hotell genom Hideaways.

 

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hideaways i Garda