Corte Paradiso Golf Club

Golfbana vid Gardasjön

Bo på Relais Corte Paradiso vid Gardasjöns sydöstra bredd och spela golf utanför dörren. Här är det endast 2,5 km till den trevliga staden Peschiera sul Garda vid Gardasjön.

Nära Gardasjöns bredd ligger 18-håls golfbanan Corte Paradiso. Det är möjligt att bo intill golfbanan på Relais Corte Paradiso. Banan slingrar sig längs kullarna i närheten av Gardasjön och har en spektakulär utsikt till berget Monte Baldo. Banan sträcker sig över ca. 800.000 m² med tillhörande driving range och puttinggreen.

Det finns många spännande hål på Corte Paradiso i synnerhet kan vi lyfta fram hål 4,11,12,17 och 18. Hål 6 kategoriseras till det svåraste och kräver raka slag hela vägen fram till sina 490 meter till flaggan längs den smala fairway. En golfrunda är absolut inte omöjlig för nybörjaren som har en god dag. För vana golfspelare finns det goda möjligheter för en låg score.Golffakta
Antal par 3 hål 5
Antal par 4 hål 9
Antal par 5 hål 4
.
Längd gul tee 5.492 meter
Längd röd tee 4.658 meter
.
Max HCP 36
.
  Vardagar Helg / helgdagar
Green Fee 18 hål 60 € 70 €
Green Fee 9 hål 35 € 40 €
.
Klädsel Casual golfklädsel
.
Öppettider lågsäsong Oktober - April
Öppettider högsäsong Maj - September
Stängd veckodag Måndag (maj till september öppet alla dagar)
.
Svårighetsgrad 3 golfbollar
.
Arkitekt Jim Fazio
.
Hemsida www.golfclubparadiso.it/uk
Turneringsprogram www.golfclubparadiso.it/gare
Banöversikt www.golfclubparadiso.it/uk/Campo
HCP tabell Ej tillgänglig
.

OBS: Då det ofta arrangeras tävlingar både lördag och söndag året runt på de italienska golfbanor kan det vara svårt att få tid. Det rekommenderas därför att spela på vardagar.