Resor till Cà Sabbioni Venezia

Charmigt område nära Venedig

Cà Sabbioni Venezia är ett litet samhälle som ligger i regionen Veneto, väster om Venedig och strax i närheten av floden Brenta med alla sina vackra villor. Området är naturskönt och passar utmärkt för dig som vill kombinera kultur med natur.

Brentafloden är kantad av vacker natur och historiska, pampiga villor. Det är populärt att vandra och cykla i området och framför allt längs med floden. Även kanot är ett populärt sätt att ta sig fram på. Till Venedig är det ca 16 km och det går att ta lokala transportmedel fram och tillbaka om du vill låta bilen stå. i Cà Sabbioni finns bar och restaurang och för ett lite bättre utbud har du den lilla staden Oriago endast ett par kilometer bort. Oriago har anor från antiken och har haft många olika namn under tidens lopp som bl. a Aurilia, Aurilagus, Aurilago , Portu, Orlacis och Urgiago.

Sevärda städer och platser

Förutom sin närhet till underbara Venedig kan du härifrån besöka Padova där du har en uppsjö av affärer, uteserveringar, shoppingmalls, vackra byggnader och pittoreskt centrum. Om du är sugen på sol och bad kan du åka söderut till Chioggia, som ser ut som ett mini-Venedig eller norr ut till den pulserande badorten Lido di Jesolo. Andra sevärda platser är Treviso, Verona, Gardasjön och vinområdena Valpolicella och Prosecco.

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Cà Sabbioni Venezia