Resor till Borca di Cadore

Fantastiskt läge mitt i Dolomiterna

Borca di Cadore ligger mitt i Dolomiterna, i ett avslappnande och trevligt område. Staden är en bra utgångspunkt för en upplevelserik semester både om sommaren som på vintern.

Borca, som har knappa 800 invånare, är omgiven av höga berg, som under vintermånaderna är populära bland skidturister. Närmaste skidliftar hittar du i norr, i San Vito (6 km), där det finns spår för längskidor och två stollifter; samt vid den berömda skiddestintionen Cortina d'Ampezzo (15 km). Både områden kan nås med skidbuss.

Reser du hit på sommaren, är läget i Dolomiterna, idealt till att utforska den vackra naturen på vandringsturer i dalen eller genom skogarna. Du kan också spendera lång tid på att testa det lokala kökets härligheter på alla de restauranger som finns i dalen.

Karta över Borca di Cadore

Klicka på kartan här nedan, om du vill få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. Hitta din semesterbostade eller hotell i Borca di Cadore

Oavsett om du kommer hit på sommaren eller vintern, är valet av semesterbostad viktigt. Det stora urvalet av hotell, semesterlägenheter och andra bostadsformer, som du hittar här på Escapeaway är därför alla handplockade. Du kan enkelt hitta den inkvartering som passar bäst till dina behov och önskningar, genom att använda vår sökmotor överst på sidan.

Har du behov av hjälp, eller vill ha mer information om semesterbostäderna i Borca di Cadore, är du välkommen att kontakta oss på mail, chat eller via telefon.

Lokala länkar

Stadens officiella hemsida hittar du här

Resor till Italien

Läs mer om Italien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Italien här

Hotell i Borca di Cadore