Sista-minuten-resor och restplatser till Bibione

Hitta de billigaste sista-minuten-resorna och restplatserna till Bibione med Escapeaway

Boka billiga semesterbostäder i Bibione vid den Adriatiska havskusten i Italien - åk iväg direkt med sista-minuten-resor och restplatser. Mer familjevänligt än Bibione blir det inte.

Bibione ligger lättillgängligt vid Italiens östra kust, vid Adriatiska havet, och bjuder på några av de mest familjevänliga bad- och strandmiljöerna som Italien kan bjuda på. Med våra sista-minuten-resor och restplatser till Bibione, får du de bästa priserna på en härlig familjesemester. Du kan själv köra till Bibione, eller flyga från Sverige eller Danmark till till exempel Venedig och sedan hyra en bil där - från Venedig tar det cirka en timme i bil till Bibione.

Barnfamiljernas Bibione

I Bibione är den 8 km långe och upp till 400 meter breda sandstranden ut till Adriatiska havet naturligtvis huvudattraktionen. Här blir vattnet endast långsamt djupare, och stranden är välutrustad med liggstolar och parasoll. Mellan badturerna finns det en massa möjligheter att köpa en glass eller en svalkande dricka längs stranden.

Du kan självklart välja att också bar slappna av vid hotellets pool, med en god bok, medan barnen leker. Kort sagt, är Bibione den perfekta destinationen för dig som är på jakt efter en avslappnande, barnvänlig badsemester.

I staden hittar du ett rikt urval av matbutiker och andra butiker som kan täcka alla semesterns behov. Därtill kommer restauranger, caféer och barer som på sommaren, tillsammans med butikerna, håller öppet till sent på kvällen - något många nyttjar till lugna promenader på gatorna, där lite shopping görs, och där menykort studeras.

Även om Bibione är en riktig badort, som bjuder in till dagar med avslappning, är en restresa hit också en möjlighet för att hålla en aktiv semester. Det finns möjlighet att testa krafterna med en lång rad sportaktiviteter, som tennis, cykling och windsurfing. Det är också möjligt att ta en ridtur i områdets speciella natur.

Har du ömma muskler efter alla aktivitet, kan ett besök i stadens spa-center, Bibione Thermae, rekommenderas. Här hämtas varmt, mineralrikt vatten upp från underjorden, som sedan används till en rad olika behandlingar.

På utflykt från Bibione

Behöver ni en paus från strandlivet i Bibione, finns det åtskilliga möjligheter för att åka iväg på spännande utflykter till natur- och kultursevärdheter. Önskar ni till exempel uppleva några av Italiens bästa kulturella sevärdheter är kanalstaden Venedig i väst ett perfekt utflyktsmål. En segeltur i en gondol eller i en turbåt, är en upplevelse som barnen sent kommer glömma.

Ni kan också välja att köra motsatt väg till kulturrika Trieste, vid gränsen till Slovenien. Här finns det, utöver intressante museer och imponerande byggnadsverk ett otal av små och trevliga caféer varifrån de vackra omgivningarna kan njutas.

Ett stort urval semesterbostäder i Bibione

Du kan snabbt och lätt hitta restplatser och sista-minuten-platser genom att använda sökfältet här ovan. Urvalet av semesterlägenheter och hotell i Bibione är stort, och du bestämmer själv om du vill bo ända nere vid havet eller lite närmre den livliga stadskärnan.

Du kan läsa mycket mer om faciliteter, läge och annat genom att klicka in dig på de olika semesterbostäderna här på hemsidan. Har du frågor innan du bokar din sista-minuten-resa, är du naturligtvis också välkommen att ringa oss på 040 60 60 499.

Karta över Bibione