Utflykter i Italien

Beställ dina utflykter och biljetter i Italien hemifrån

Hos Viator, kan du beställa dina utflykter, besök och upplevelser i Italien hemifrån. Förutom utflykter på egen hand, eller med lokal guide, kan du också online beställa transfer från de flesta flygplatser samt biljetter till de största sevärdheter, så att du slipper att stå i kö.

Var uppmärksam på att Escapeaway uteslutande hänvisar till Viator som en service och att vi alltid rekommenderar att du jämför priser på utflykter och biljetter med andra arrangörer.

Se alla möjligheter hos Viator här

Vill du läsa mer om alla sevärdheter och utflyktsmöjligheter i Italien kan du hitta en massa inspiration på vår blogg där vi delar med oss av egna erfaranheter och get tips och råd. Du kan naturligtvis också läsa mer om sevärdheter, städer och områden under varje resmål här på hemsidan.

Det finns knappt något annat land i Europa, där det finns så många möjligheter för utflykter, som Italien - i alla fall om du är intresserad av historia. Nu är det ju inte bra historiska sevärdheter du kan åka på utflykt till i Italien, det finns en uppsjö av andra möjligheter oavsett om det är natur eller underhållning som lockar.

Beställ utflykter online

Det går enkelt och snabbt att beställa utflykter i Italien online. Önskar du att beställa en utflykt hemifrån, eller vill du säkra dina biljetter till ett specifikt museum i Italien, så kan du genom vår samarbete med Viator köpa utflykter online med prisgaranti. Du hittar både utflykter med eller utan lokal guide. Klicka på ovanstående länk för att se priser och beskrivningar av alla utflykter i Italien.

Mer information

Vi har skrivit om alla de olika sevärdheterna i Italien här på seidan, men också på bloggen, där du kan hitta inspiration till din resa.

Vill du veta mer om Italien och vilka hotell du kan bo på när du reser med Escapeaway, så hittar du ett urval av gömställen på nedanstående lista. Under varje hotell skriver vi om avstånd till olika sevärdheter och destinationer som passar för en utflykt. Ett tips är att också titta närmare på alla de bilrundresor i Italien som finns i vårt program - där skriver vi tips till dagsprogram inkl. utflykter.

Biljetter till de största sevärdheterna

I sökmaskinen hittar du biljetter till de största sevärdheterna i Italien, som t.ex. Vatikanmuseerna och Galleria Borghese i Rom och Uffizierna i Florens. Genom att köpa biljetter innan du reser, slipper du att spendera semestern med att stå i kö.

Sök priser på biljetter till olika sevärdheter här

>> Läs mer om udflugter