Vingårdssemester i Umbrien

Längtar du bort från stadens stress och jäkt och vill komma en italiensk vingård helt in på livet – då är en vingårdssemester i Umbrien i Italien ett bra val. Vingårdarna i Umbrien är perfekta hideaways där de ligger ute på landet. Du får följa produktionen av vin eller olivolja på nära håll och få en god inblick i vardagen på de noga utvalda vingårdarna i Umbrien.

Vingårdarnas vackra omgivningar och natur inbjuder till utflykter i det gröna där du kan koppla av och njuta av den speciella stämningen som råder på en vingård. På en vingårdssemester kan du se hur vinet eller olivoljan produceras och behandlas. Vingårdarna i Umbrien är speciellt utvalda och de fungerar även som små trevliga och idylliska hotell. De är fulla av charm och atmosfär och inbjuder till en behaglig vistelse. Hideaway erbjuder även semesterlägenheter i Umbrien.

Utöver de härliga vinupplevelserna så är maten från det umbriska köket också väl värd att smaka på. Det är förberett för kulinariska upplevelser på en vingårdssemester där njutning och avkoppling står i högsätet. Det månas om alla sinnen på en vingårdssemester och du får upplevelser och en stämning av Italien när det är som bäst. Escapeaway har ett stort urval av vingårdssemestrar men en vingårdssemester kan även skräddarsys efter just dina behov och önskemål om en semester på landet i Umbrien.

Se priser på alla resor till Umbrien

>> Läs mer om vingård