Vandringsresor i Umbrien

Umbrien i Italien lämpar sig mycket väl för vandringssemester. Där får du vackra natur- och kulturupplevelser samtidigt som du är fysiskt aktiv. Boka din vandringssemester i Umbrien med Escapeaway idag!

Med hideaways utvalda vandringsresor kommer du mycket nära Umbriens betagande naturscenerier oavsett om du föredrar trekking i Umbriens omväxlande landskap eller hellre gör små vandringsturer på några av områdets berömda historiska platser.

Umbrien bjuder bland annat på ett konstgjort vattenfall, vilket byggdes av romarna för bevattning av en dalgång där vattnet bildar tre vackra vattenfall. Staden Assisi, som är den helige Franciskus stad, är en romantisk och mycket vacker stad. Assisi står även med på UNESCOs världsarvslista. Du kan vandra på stadens romantiska gator och du kan även förlänga din stadsvandring med en storslagen vandring upp till Franciskus eremitgrotta på berget vid sidan av staden. Turen dit upp är cirka fyra kilometer lång.

Det finns obegränsade möjligheter för en aktiv vandringssemester med oförglömliga naturupplevelser i det gröna Umbrien. Pricken över i’et är en vistelse på något av våra speciellt utvalda hideaways, där du kan koppla av i en skön atmosfär efter dagens vandringstur i friska luften. Du kan gå på upptäcktsfärd i vårt utbud av vandringsresor eller så kan vi sätta samman din egen vandringssemester helt utifrån dina egna önskemål och krav på en aktiv semester i Umbrien.

>> Läs även om vandringssemester i Toscana här
>> Läs om vandringssemester i Cinque Terre

>> Läs mer om vandringsresor