Semesterboenden i Umbrien

I det vackra och lite förbisedda Umbrien hittar du massor av spännande sevärdheter som du lätt kan köra till med din hyrbil. Hos Escapeaway hittar du ett spännande urval av semesterboenden i Umbrien vilka du kan använda som utgångspunkt för en trevlig semester.

Du kan välja att boka en paketresa där det ingår flygresa, semesterboende och hyrbil eller så kan du nöja dig med att boka vistelse i ett semesterboende och själv arrangera transporten till Umbrien i Italien. 

Se översikt och priser på alla semesterboenden här på sidan eller läs mer om Umbrien och upptäck varför du ska resa med Escapeaway: Se alla resor till Umbrien med Escapeaway.

Det finns många olika typer av semesterboenden att välja mellan när du ska välja semesterboende i Umbrien - så det finns alltid något som passar alla och envar. När du väljer är det därför viktigt att överväga vad det är man vill med sin semester.

Möjligheterna är många oavsett vilket semesterboende du väljer. Ska det vara i en stad eller på landet. Ska det vara liv och rörelse eller föredrar du lugn och ro. Ska det vara stort eller litet. Ska det vara lyx och välbefinnande eller är det viktigaste att du bara har en plats att bo på. Ska det vara modernt eller gammal och autentiskt. Ska där finnas många faciliteter så att barnen har nåt att göra eller ska du ha en plats att övernatta på. 

Om du gärna vill ha liv och rörelse omkring dig med restauranger, butiker och muséer inom räckhåll kan en hotellvistelse i en av Umbriens större städer som t.ex. Perugia vara ett bra val. Det finns många alternativ - ska det vara i modern miljö eller äldre charmiga rum; lyx eller prisvärt. Du kanske vill kombinera några dagar på ett hotell i en större stad med en veckas avkoppling i en semesterlägenhet på landet. Men mår du bäst av att bo nära restauranger och stadsliv ska du nog fundera lite innan du väljer en semesterlägenhet på landet - de flesta av av dem ligger nära en mindre stad men vissa av dem en längre bilresa från ett större utbud av restauranger och butiker. 

Det finns semesterboenden i alla storlekar. Från små semesterlägenheter med plats till två personer upp till stora semesterlägenheter med plats till 6-8 personer. Om ni är många som reser tillsammans - eller vill ni bara vara för ej själva - kan ni hyra en egen villa. Det är skönt att bo mitt i det frodiga landskapet i Umbrien- medans du njuter av livet i din egen pool med utsikt över oliv- och vinlundar. 

Har du lust att bo på en gård mitt i det autentiska Umbrien som fortfarande har egen produktion kan du välja vistelse på en agriturismo eller på en vingård. Många av dem drivs av familjer som själva bor på gården och som hyr ut lägenheter samtidigt som de säljer t.ex. vin, oliver, ost, spannmål och grönsaker.

Andra resmål och semesterboenden i Italien

Att kombinera Umbrien och Toscana under semestern är perfekt. Du kan välja en bilrundresa under vilken du bor på olika semesterboenden i Umbrien och Toscana eller så gör du bara dagsutflykter till sevärdheter i Toscana. Hittar du inte ett semesterboende i Umbrien som passar dina önskemål läs mer om semesterboenden i Toscana. Förutom Toscana hittar du också ett spännande urval av semesterboenden på andra resmål i Italien som t.ex. Amalfikusten, på Sicilien och Sardinien. Hos Escapeaway kan du alltid erhålla icke bindande förslag på en resa som till 100% anpassats till era önskemål och behov. 

Läs mer om resor till Italien eller få inspiration i vår blogg till din semester i Umbrien och andra resmål i Italien.

>> Klicka här för att se alla semesterboenden hos Escapeaway.

>> Läs även om utvalda hotell i Umbrien här

 

>> Läs mer om semesterbostäder

Karta över Umbrien

Populära hotell i Umbrien

Italien, Umbrien, Todi
  • Närmaste flygplats: 46 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Assisi
9,5
Fantastiskt
58 omdömen
  • Närmaste flygplats: 12 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
Italien, Umbrien, Fabro
8,5
Mycket bra
234 omdömen
  • Närmaste flygplats: 66 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi